Rantabaari-hahmo nostaa panoksia parisuhteessa: "Kokeilet ihan rohkeasti vaan"

Milo, Ville ja Olivia nähdään Rantabaari-sarjassa 2:21

Salatut elämät -tekijöiden uutuussarja Rantabaari esittelee uusia kiehtovia hahmoja ja villiä menoa. 

Uutuussarja Rantabaarista on julkaistu uutta materiaalia. 

Videossa Krista huolestuu, kun Sauli on koko ajan enemmän selvästi naisten suosiossa. Milo yrittää rauhoittaa Kristan mieltä vakuuttamalla, että Sauli on vain ystävällinen. 

– Sauli on hauska ja kohtelias. Totta kai ihmiset viihtyy sen seurassa, Milo selittää. 

– Mutta voisi se välillä huomioida muakin, Krista sanoo. 

Seuraavassa kohtauksessa nähdään, kuinka Krista laittaa uuden vaihteen silmään. Vietteleviin alusvaatteisiin ja silmämaskiin sonnustautunut Krista ohjeistaa sängyssä takana odottavaa hämmentynyttä Saulia. 

– Kokeilet ihan rohkeasti vaan, mua ei haittaa vaikka sattuukin. 

Rantabaarin tapahtumat keskittyvät Töölön Taivallahdelle, jossa Alissan ja Lolan rantaravintola Trissa sijaitsee. Vastarannalla, kiikareiden ulottuvilla, on Anssin ja Pertun vesiurheilukeskus Mikä maininki, ja aivan läheltä löytyy uimaranta. Alissa, Lola ja Pietari asuvat aivan Trissan vieressä. Muutkin päähenkilöt asuvat veden äärellä Pikku-Huopalahtea myöten.

Salatut elämät -sarjasta tuttujen Alissan, Lolan ja Pietarin lisäksi Rantabaarin henkilöhahmoina seikkailevat Anssi (Matti Leino), Perttu (Heikki Ranta), Suvi (Jaana Joensuu), Jartsa (Aino Sirje), Krista (Emilia Jansson), Ville (Jaakko Mölsä), Olivia (Sara Ritala), Milo (Eric Barco), Sauli (Heikki Slåen) ja Johannes (Tuukka Leppänen).

Rantabaari on koko vuoden kestävä draamasarja, jota esitetään Subilla ja mtv-palvelussa tiistai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin 10.9. klo 20 alkaen. C Moressa koko viikon jaksot pääsee katsomaan jo maanantaisin 16.9. alkaen. 

Rantabaari alkaa Subilla 10.9.

Lue myös:

    Uusimmat