Salkkarit-tuottaja innostui yllättäen hehkuttamaan suomalaiskaupunkia – haaveilee Rantabaari-sarjan kuvaamisesta uudessa paikassa: "Varokaa!"

Uuden prime time -päivittäissarjan, Rantabaarin, vastaava tuottaja innostui maalailemaan haaveita siitä, että hän pääsisi joskus tekemään televisiosarjaa Lahteen.

Uuden Rantabaari-sarjan lehdistötilaisuudessa haastateltiin Marko Äijöä, joka toimii sarjan vastaavana tuottajana FremantleMedialla. Äijö on myös Salatut elämät -sarjan vastaava tuottaja. Tilaisuudessa selvisi, että Äijö on suuri Lahti-fani, kun hän innostui maalailemaan haaveitaan uudesta kuvauspaikasta.

"Jos olisi vapaat kädet..."

Äijöltä kysyttiin, että olisiko Rantabaari voinut sijoittua jonnekin muualle kuin Helsinkiin – ja vastaava tuottaja innostui hehkuttamaan Lahtea kaupunkina.

– Nyt pitää kyllä tietysti pitää Helsingin puolia, mutta jos olisi vapaat kädet, niin tekisin niin kuin Jerry Bruckheimer, joka on kova idoli, ja tekee CSI:tä ihan mihin vaan. Tekisin Rantabaari Lahti -sarjan. Siis Lahden satamaa hienompaa paikkaa ei ole! Äijö hehkuttaa.

– Vesiskoottereita, moottoripyöriä, kauniita naisia, komeita miehiä ja kesä.

Syyskuun 10. päivä Subilla starttaavassa uutuussarjassa päästään hyppäämään Suomen aurinkoisiin kesäkeleihin. Äijö kertoo, että kesällä on äärimmäisen tärkeä rooli Rantabaarissa.

– Tämä mieletön Suomen kesä on yhdessä ihan ratkaisevassa pääroolissa. Niin kuin Salkkareissa on se kerrostalo ja se rappukäytävä, niin meillä on kesä, Äijö toteaa.

– Lahtelaiset varokaa! Äijö varoittaa naureskellen.

Rantabaarin, tapahtumat keskittyvät Töölön Taivallahdelle, jossa Alissan ja Lolan rantaravintola Trissa sijaitsee. Vastarannalla, kiikareiden ulottuvilla, on Anssin ja Pertun vesiurheilukeskus Mikä maininki, ja aivan läheltä löytyy uimaranta. Alissa, Lola ja Pietari asuvat aivan Trissan vieressä. Muutkin päähenkilöt asuvat veden äärellä Pikku-Huopalahtea myöten.

Salatut elämät -sarjasta tuttujen Alissan, Lolan ja Pietarin lisäksi Rantabaarin henkilöhahmoina seikkailevat Anssi (Matti Leino), Perttu (Heikki Ranta), Suvi (Jaana Joensuu), Jartsa (Aino Sirje), Krista (Emilia Jansson), Ville (Jaakko Mölsä), Olivia (Sara Ritala), Milo (Eric Barco), Sauli (Heikki Slåen) ja Johannes (Tuukka Leppänen).

Rantabaari on koko vuoden kestävä draamasarja, jota esitetään Subilla ja mtv-palvelussa tiistai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin 10.9. klo 20 alkaen. C Moressa koko viikon jaksot pääsee katsomaan jo maanantaisin 16.9. alkaen. 

Rantabaari alkaa Subilla 10.9.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja