Rantabaarin 5. kauden kuvaukset alkavat – Trissa-pizzeriassa kaikki on muuttunut

Näin Rantabaari-näyttelijöiden pokka pettää kuvauksissa 8:47
Näin Rantabaari-sarjan kuvauksissa pettää pokka!

Draamasarja lupaa tälläkin kaudella kiinnostavia juonenkäänteitä.

C Moren Rantabaarin 5. kauden kuvaukset alkavat kesäkuussa 2022. Syksyllä alkava kausi esittelee tuttujen hahmojen lisäksi liudan uusia hahmoja ja näyttelijälupauksia roolien takaa.

Rantabaaria katsoneet ehkä muistavat, että 4. kausi päättyi Alissan ja Anssin häihin sekä Minnan dramaattiseen pakomatkaan. 5. kaudella näistä tapahtumista on kulunut jo jonkin verran aikaa.

Uudelta kaudelta ei tapahtumia puutu. Siipensä polttanut Krista (Emilia Jansson) on toipunut kolmiodraamastaan ja valmis uuteen rakkauteen. Rakkautta taitaa kuitenkin olla vähän liikaakin tarjolla. Entä kuka on Anssille (Matti Leino) tutulta näyttävä ihminen, joka ei olekaan se tuttu ihminen?

Trissa-pizzeriassa kaikki on muuttunut: Johanna (Sani Aartela) on ryhtynyt vetämään ravintolaa napakalla otteella, ja tutun Luukaksen (Tatu Arminen) lisäksi henkilökuntaan on värvätty Akseli (Jasper Koivisto), Friida (Sara Nurmi) sekä Venla (Jessica Öystilä).

Lara (Anni Grönberg) viihtyy työssään mallina, mutta Jannea (Hemmo Karja) kutsuvat uudet tuulet. Luukaksen sisko Iiris (Saara Kaskilahti) saapuu Helsinkiin ystävänsä Mimosan (Joanna Wallinheimo) kanssa, ja seuraan liittyy varsin nopeasti Eemeli (Samuel Glassar).

Rantabaarin tiskillä poikkeavat tulevan kesän aikana myös aiempien kausien tutut kasvot Mari (Annika Junno), Pirjo (Susanna Hyvärinen), Oskari (Ilkka Olavi) ja Mikael (Jarno Jussila) sekä tunnemyrskyjen ristiaallokkoon luotsaavat uudet Olavi (Misa Nirhamo) ja Patrik (Ilkka Hautala).

Salatut elämät -tekijöiden draamasarjan ytimessä on nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä houkutuksineen.

Rantabaarin 5. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa syksyllä 2022. Myös aikaisemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat