Täysrepeäminen! Näin hervoton meno on Rantabaari-kuvauksissa – katso bloopers-pätkä!

8:47
Näin näyttelijät repeilevät sarjan kuvauksissa – katso bloopers-pätkä!

Rantabaari saa tänä syksynä jatkoa 4. kauden jaksoin.

C Moren alkuperäissarja Rantabaari jatkuu 4. tuotantokauden jaksoin. Tulevalla kaudella Anssi (Matti Leino) on palannut takaisin Suomeen, mutta aloittaminen aivan puhtaalta pöydältä ei näytä onnistuvan. Alissa (Johanna Puhakka) on luopunut Trissasta, mutta onko hän luopunut kaikesta entisestä? Krista (Emilia Jansson) ja Suvi (Jaana Joensuu) ovat Trissan uudet vetäjät. Myös he ovat uudessa elämäntilanteessa.

Trissassa kesäpestejään jatkava ja kimppakämppää asuttava pariskunta Lara (Anni Grönberg) ja Janne (Hemmo Karja) ovat vakaasti yhdessä, ainakin kesän alussa. 

Myös Villen (Jaakko Mölsä) elämässä on muutoksia luvassa. Minna (Mira Rastas) ja Tuomas (Ville Pidätys) puolestaan pyrkivät kauheuksista kohti tavallista arkea. Trissan maisemiin saapuvat ryminällä Järviahon sisarukset Jaakko (Joonas Snellman), Kaapo (Taneli Läykki) ja Riina (Ingrid Gräsbeck), joiden äidin roolissa tv-debyyttinsä tekee laulaja Sani Aartela.

Jaakko iskee silmänsä Eeroloiden serkkuun Luukakseen (Tatu Arminen) ja tämän tyttöystävään Jessiin (Anna Tavaila), jotka ovat Trissan uusia työntekijöitä. Mutta millaiseen soppaan kiinnostus johtaakaan?

Mediamoguli Henri Lammasniemi (Karo Lauronen) on trissalaisillekin julkisuudesta tuttu vaikuttaja. Lammasniemen palveluksessa työskentelee myös komea valokuvaaja Petteri (Jon-Jon Geitel).

Rantabaarin uudella kaudella näyttelevät myös Yasmin Ahsanullah,  Hennariikka Laaksola, Samuel Glassar, Katriina Lilienkampfja Rami Farooq

Sarjan kuvauksissa on riehakas tunnelma, mikäli on uskomista juuri julkaistua bloopers-pätkää. Katso ylhäältä olevalta videolta parhaimmat pilalle menneet kohtaukset!

Rantabaarin 4. kausi C More -suoratoistopalvelussa maanantaista 27.9. alkaen. Jaksoja julkaistaan neljä viikossa. Myös aikaisemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa. Rantabaari on C More -alkuperäissarja. Se nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja