Rantabaari-sarjan juoni etenee jaksojen välillä somessa – seuraajat pääsevät mukaan draamaan!

Katsojat pääsevät sukeltamaan Rantabaarin maailmaan sosiaalisen median kautta. 

Uutuussarja Rantabaarin juonikuvioita voi seurata myös sarjan Instagram-tilillä. Hahmot päivittävät kuulumisiaan ja tulevista tapahtumista vinkkaillaan tilillä ahkerasti.

– Draama jatkuu siellä mihin jakso jää ja elämää jaksojen ympärillä voi seurata Instagramin puolella, kertoo tuottaja Jasmi Kuusisto

Instagramissa seuraajat pääsevät sisään tarinaan aivan uudenlaisella tavalla. Kuusiston mukaan vastaavaa ei ole koskaan tehty Suomessa aiemmin – tässä kokoluokassa. 

– Joskus haetaan seuraajilta tukea valintoihin, julkaistaan kuvia pitkäksi menneestä illanvietosta tai halutaan paljastaa jotain, mitä sarjassa ei ole nähty.

– Haluamme testata jotain uudenlaista tapaa jakaa, elää ja luoda draamaa, Kuusisto sanoo. 

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä


Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Rantabaarin tapahtumat keskittyvät Töölön Taivallahdelle, jossa Alissan ja Lolan rantaravintola Trissa sijaitsee. Vastarannalla, kiikareiden ulottuvilla, on Anssin ja Pertun vesiurheilukeskus Mikä maininki, ja aivan läheltä löytyy uimaranta. Alissa, Lola ja Pietari asuvat aivan Trissan vieressä. Muutkin päähenkilöt asuvat veden äärellä Pikku-Huopalahtea myöten.

Salatut elämät -sarjasta tuttujen Alissan, Lolan ja Pietarin lisäksi Rantabaarin henkilöhahmoina seikkailevat Anssi (Matti Leino), Perttu (Heikki Ranta), Suvi (Jaana Joensuu), Jartsa (Aino Sirje), Krista (Emilia Jansson), Ville (Jaakko Mölsä), Olivia (Sara Ritala), Milo (Eric Barco), Sauli (Heikki Slåen) ja Johannes (Tuukka Leppänen).

Rantabaari on koko vuoden kestävä draamasarja, jota esitetään Subilla ja mtv-palvelussa tiistai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin 10.9. klo 20 alkaen. C Moressa koko viikon jaksot pääsee katsomaan jo maanantaisin 16.9. alkaen. 

Rantabaari alkaa Subilla 10.9.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja