Ranskan supertähti upotti Huuhkajat kahdella maalillaan

Suomi kärsi tiistaina tappion neljännessä MM-karsintaottelussaan Ranskalle. Ranska oli Lyonissa pelatussa ottelussa parempi maalein 2–0. Ranskan molemmat maalit iski Antoine Griezmann.

Barcelonasta Atletico Madridiin viime viikolla siirtynyt Griezmann aloitti maalinteon ensimmäisen jakson 25. peliminuutilla. Griezman sai Karim Benzemalta näppärän siirron rangaistusalueelle, otti pallon taitavasti haltuun ja laukoi ulkosyrjällä ohi Lukas Hradeckyn.

Griezmann iski uudelleen toisella jaksolla, kun ottelua oli edennyt 54. minuutille. Griezmann murtautui Leo Dubois'n syötöstä rangaistusalueen oikeasta reunasta kohti maalia ja tuikkasi pallon pienestä kulmasta ohi Hradeckyn.

Suomen paras paikka siunaantui Teemu Pukille ottelun 88. minuutilla. Pukki pääsi pienestä kulmasta nokikkain Ranskan maalivahdin Hugo Llorisin kanssa. Paul Pogban ahdistama Pukki ei kuitenkaan saanut tilanteessa laukausta aikaiseksi.

Ranska johtaa karsintalohko D:tä kuuden pelaamansa ottelun jälkeen 12 pisteellä. Suomi jatkaa lohkon kakkossijalla viidellä pisteellään. Suomen kanssa tasapisteissä on yhden ottelun Suomea enemmän pelannut Ukraina.

D-lohkon tiistain toisessa ottelussa nähtii Suomelle suotuisa tulos, kun Bosnia&Hertzegovina ja Kazakstan jakoivat pisteet 2–2-tasapelillä. Joukkueet pitävät lohkon perää kolmella pisteellä.