Ranskalaisen muotibloggarin ruumis löydettiin haudattuna kotinsa puutarhasta – murhaepäilty on 32-vuotias virolaisen poliisin poika, joka otettiin kiinni Tallinnasta

Kadonneeksi ilmoitetun ranskalaisnaisen ruumis löydettiin maaliskuun alkupäivinä puutarhasta Lontoosta. Kuolemaan liittyen on pidätetty Tallinnassa hieman yli kolmekymppinen mies.

Miestä epäillään Laureline Garcia-Bertauxin murhasta.

Naisen ruumis löydettiin matalaan kuoppaan haudattuna tämän kotitalon takana sijaitsevasta puutarhasta, kertoo Guardian.

Garcia-Bertaux ilmoitettiin kadonneeksi 6. maaliskuuta, kun tämä ei palannut kotiin viestintätoimisto Golinista, jossa hän oli töissä.

Epäilty saatiin kiinni yleisen eurooppalaisen pidätysmääräyksen avulla. Mies saatiin kiinni tallinnalaisesta asunnosta viikko sitten. Epäilty on Viron poliisin hallussa.

The Sunin mukaan mies on virolaisen poliisin poika ja uhrin entinen kumppani. Myös mies asui Lontoossa. Hänen on määrä astua oikeuden eteen murhasta epäiltynä tänään.

Scotland Yardin tutkijoiden mukaan naisen kuoleman aiheutti vahva puristus kaulassa. 

Sun kertoo, että epäillyn poliisi-isä on kommentoinut tapausta sanomalla, ettei kommentoi tai tapaa poikaansa ennen kuin oikeus on kuullut tätä.

Lue myös:

    Uusimmat