Mainos

Kanariansaarilla mittavia tulvatuhoja – "turisteilla kaikki hyvin"

Kanariansaarten vilkkain turistiaika on pyörähtänyt käyntiin sateisesti.

Vaikka massiivisista tulvista on uutisoitukin, ei suomalaisten suosimissa kohteissa ole ollut ongelmia. Näin kerrotaan sekä Tjäreborgilta että Finnamatkoilta.

Kanariansaarien palmujen alla lomailee tällä hetkellä 3 000 Tjäreborgin asiakasta. Suomalaiset eivät kuitenkaan ole tulva-alueilla.

– Sadetta on tullut paljon viime päivien aikana, mutta kohteesta tullut tieto kertoo, että kaikilla asiakkailla on siellä kaikki asiat ihan hyvin. Sade on jonkin verran vaikeuttanut liikennettä, varsinkin siellä Kanarialla Las Palmasin luona, mutta ei mitään ihmeempää. Meillä suurin osa asiakkaista Gran Canarialla asuu etelässä, kertoo tuotepäällikkö Jessica Virtanen

Myös Finnmatkojen Pohjoismaista vastaava viestintäpäällikkö Mathias Bergendahlin mukaan suomalaisturistien lomailu Gran Canarialla ei ole kärsinyt sateiden vuoksi.

Sateet ovat pysytelleet poissa saaren eteläosasta, jossa suomalaisten suosikkikohteet, kuten Maspalomas, sijaitsevat. Myös Ulkoministeriön viestintäpäivystäjä Ossi Seppälä varmistaa, että sateista pahiten kärsinyt Telde ei ole turistialuetta.  

Bergendahlin mukaan saarella on tällä viikolla ollut noin 500 Finnmatkojen asiakasta.  

– Ainoa poikkeuksellisempi tilanne oli se, että yksi Lanzarotelle matkalla ollut matkustajakone joutui pari päivää sitten tekemään välilaskun Gran Canarialle ennen Lanzarotelle laskeutumista, Bergendahl kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.