Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma palaa syksyllä – luvassa yksi muutos

Tutustu MTV:n syksyn ohjelmistoon 1:52
Tutustu syksyn ohjelmistoon.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurataan tulevalla kaudella neljän parin elämää.

Jälleen ensi syksynä rohkeat sinkut ottavat riskin ja antavat elämänsä asiantuntijoiden käsiin löytääkseen vierelleen itselleen sopivan kumppanin, ja sanovat toisilleen ”tahdon” heti ensikohtaamisella.

Maikkarille palaavassa Ensitreffit alttarilla -suosikkiohjelmassa seurataan tulevana syksynä parien häitä, häämatkaa, arkea ja juhlaa kuuden viikon ajan, jonka jälkeen parit tapaavat asiantuntijat viimeistä kertaa ja päättävät, haluavatko he jatkaa elämäänsä yhdessä vai erikseen.

Tulevalla seitsemännellä kaudella seurataan ensimmäistä kertaa neljän parin elämää. Heidän tukenaan ovat aiemmilta kausilta tutut asiantuntijat — parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä pastori Kari Kanala.

Kun ohjelman kuudes tuotantokausi huipentui viime syksynä, päätti yksi kolmesta sokkona avioituneesta pariskunnasta jatkaa yhdessä.

He olivat ylöjärveläinen bisnesenkeli ja monialayrittäjä Ville ja loimaalainen ravintolayrittäjä Anniina, jotka hurmasivat televisionkatsojat iloisella meiningillään kauden aikana

Onni on kestänyt, sillä pari vietti juuri ensimmäistä hääpäiväänsä. Juhlapäivän kunniaksi he palasivat hääpaikalleen Suomenlinnaan ja kilistelivät iloisissa ja aurinkoisissa tunnelmissa rantakalliolla.


Lue myös:

    Uusimmat