Ensitreffit alttarilla -pari juhlii toista hääpäiväänsä: "Me vastaan maailma"

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmannella tuotantokaudella toisensa löytäneet Tiina ja Samuel juhlivat toista hääpäiväänsä. 

Ensitreffit alttarilla on AVAn rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät ole tavanneet koskaan aiemmin. 

Ohjelman asiantuntijat valitsevat tulevat avioparit tarkkojen haastatteluiden ja tutkimusten perusteella. Sarjan kolmannella tuotantokaudella asiantuntijoiden vaisto osui oikeaan, kun he päättivät, että Tiina ja Samuel ovat kuin luodut toisilleen. 

Pari tapasi toisensa ensimmäisen kerran alttarilla kaksi vuotta sitten. Viime kuussa he juhlivat onnellisesti toista hääpäiväänsä. 

– Kaksi vuotta sitten Tiina tuuletti Suomenlinnan lautalla ja lauloi omaksi ilokseen I’m getting married. Toisella lautalla samaan aikaan Samuel toivoi, ettei joutuisi ainakaan Vantaalle. Tänään ollaan naimisissa sekä toistemme että Vantaan kanssa, pari ilakoi yhteisellä Instagram-tilillään. 


Tulevaa syksyä vietetään jälleen rakkaudentäyteisissä tunnelmissa, kun Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta nähdään viides tuotantokausi. 

Ensitreffit alttarilla viides tuotantokausi alkaa syksyllä 2018 AVAlla!

Lue myös:

    Uusimmat