Mainos

Eron partaalle päätynyt Ensitreffit-pari tapaa asiantuntijan – onko avioliitolla vielä mahdollisuus?

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet Mari ja Petri pohtivat suhdettaan asiantuntija Tony Dunderfeltin avulla. 

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat tulevaisuutensa asiantuntijoiden käsiin ja marssivat alttarille tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja alkavat rakentaa yhteistä tulevaisuutta omista häistään.

Ohjelmasta toisensa löytäneiden Marin ja Petrin avioliiton alku oli täynnä mutkia ja kuoppia, kun he huomasivat jo häämatkalla olevansa varsin erilaisia ihmisiä.

Eroavaisuuksia löytyi niin arjen rytmeissä kuin arvomaailmoissakin. Petrin tarkka aikataulu ja järjestelmällinen rytmitys herätti kummastusta spontaanimmassa Marissa ja avoliitto tyssäsi alle viikon jälkeen univaikeuksiin ja ahdistukseen.

Tiistaina 17. lokakuuta esitettävässä jaksossa Mari ja Petri menevät keskustelemaan suhteensa tulevaisuudesta asiantuntija Tony Dunderfeltin luo. Miten pari aikoo jatkaa alttarilta alkanutta taivaltaan? Onko kaksikon välillä velloneet eroavaisuudet liian suuria vai ovatko Mari ja Petri viimein löytäneet yhteisen sävelen?

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.