Mainos

Rakastan sinua ikuisesti – tältä äitiys näyttää

Rakkautta, väsymystä, ilon ja surun kyyneliä – sitä kaikkea on äitiys. Näiden kuvien myötä haluamme toivottaa hyvää äitienpäivää ihan jokaiselle äidille!

Mitä kaikkea onkaan äitiys, tuo ammateista rankin ja palkitsevin? Tätä kaikkea se on!

Ennen kuin saavuit tähän maailmaan, olin jo äitisi.

äiti10

Ajattelin sinua, rakastin sinua, jännitinkin. Millainen ihminen sinusta tulee, ja millainen äiti minusta?

Olet minulle maailman tärkein ihminen!

äiti9

Syntymäsi oli elämäni hämmentävin ja kasvattavin ihme. Kun olit lapsi, katselin untasi. Ei ole sellaista päivää, ettet olisi mielessäni jokainen hetki.

Joskus olen kiireinen ja väsynyt. Anna minulle anteeksi, jos suutahdan sinulle silloin!

äiti4

Äiditkin pelkäävät: minä pelkään tekeväni virheitä. Joskus yritän olla liian täydellinen, ja silloin uuvun. Yritä ymmärtää. Haluan sinulle vain parasta!

Haluan opettaa sinua, näyttää sinulle maailman ihmeet.

äiti5

Haluan olla paikalla, kun otat ensiaskeleesi. Haluan nähdä, miten soitat epävireistä nokkahuiluasi koulun kevätjuhlassa. Jokainen saavutuksesi on minulle tärkeä ja erityinen, sillä sinä olet minulle tärkeä.

Puhallan kipusi pois.

äiti1

Lupaan olla kanssasi myös huonoina päivinä. Lupaan herätä, kun oksennat yöllä sänkyysi; lupaan pidellä sinua terveyskeskuksen päivystyksessä, kun jono on tuntien mittainen. En koskaan hylkää sinua.

Kun maailma murjoo sinua, olen rinnallasi.

äiti6

Et voi tehdä mitään niin pahaa, että minä sinut hylkäisin. Toivon, että muistat sen. Voit aina puhua minulle!

Anteeksi, jos en aina ole paikalla, kun tarvitsisit minua. 

äitit

Olen joskus väsynyt, ärtynytkin. Tiedän, että olen maailman mahtavin äitisi, mutten ole täydellinen – olen vain ihminen!

Kun saat joskus omia lapsia, anna minun olla läsnä. Mikään ei tuota minulle suurempaa iloa.

äiti3

Tiedän, että neuvoni ja hoivaamiseni voi tuntua sinusta ärsyttävältä. Koita kestää – olen vain niin innoissani siitä, että sinäkin saat kokea äitiyden ihmeen!

Vaikka kasvusi ilahduttaa minua, olen myös kauhuissani. Tiedän, että minun on annettava sinun mennä – päästettävä sinusta irti.

äiti11

Kun painat ylioppilaslakin päähäsi tai valmistut merkonomiksi, en kyynelehdi suotta. Kyynelehdin, koska tunnen ylpeyttä – ja samalla puristavaa haikeutta.

Älä unohda minua, kun emme enää asu yhdessä. 

äiti12

Joskus esitän rohkeaa, koska en tahdo olla vaivaksi. Soittosi tai vierailusi tekee minut silti aina hyvin onnelliseksi. Kaipaan sinua, vaikka sanoisin tai väittäisin muuta!

Ymmärrä minua, kun muistini pettää, kun olen vanha ja hauras. Minä kannattelin sinua vauvana – kannattele sinä nyt minua.

äiti7

Me kaikki vanhenemme – myös minä. En ole enää se superäiti, joka kykeni kaikkeen, ja se tekee joskus kipeää. Ymmärrä minua ja ole minulle armollinen, kun en enää jaksa kävellä tai syödä itse.

Muista, että olet aina pieni lapseni – vaikka olisit 35-vuotias!

äiti8

Kun katson sinua, muistan aina ensihetkemme yhdessä. Minulle olet aina se pieni lapsi, joka mullisti maailmani ihanalla, uskomattomalla tavalla. Minä rakastan sinua.


Video: Lapsetkin sen tietävät – tähän kaikkeen äitiä tarvitaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.