Rajusti nuorena kiusatuksi tullut Suvituuli Siikasaari haluaa koskettaa ihmisiä tarinallaan: "Minut hakattiin kesken koulupäivän"

Rajusti nuorena kiusatuksi joutunut Suvituuli Siikasaari haluaa koskettaa ihmisiä äänellään ja tarinallaan: ”Olen valitettavasti kokenut paljon fyysistä väkivaltaa elämäni aikana” 1:19
Katso videolta Suvituuli Siikasaaren mietteitä ennen lavalle astumista.

Suvituuli Siikasaari, 36, pääsi viime sunnuntaina jatkoon Talent Suomi -ohjelmassa.

Talent Suomessa kilpaileva Suvituuli Siikasaari pääsi viime sunnuntaina jatkoon esikarsintavaiheesta. Siikasaari kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että häntä jännitti kovasti ennen esiystään. 

– Minulla on ollut sellainen megajännitys, mutta sitten se vaihtui innostuneisuuteen. Sitten tuli taas megajännitys, hän kertoo hymyillen.

Omaa vuoroaan Siikasaari kuitenkin odotti malttamattomasti.

– Haluan päästä finaaliin asti, laulaja kertoi. 

Siikasaari vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa vuonna 2018. Hän kertoi ohjelmassa koulukiusatuksi tulemisesta. 15-vuotiaana Siikasaari yritti itsemurhaa.

– Olen valitettavasti kokenut todella paljon fyysistä väkivaltaa elämäni aikana. Minut hakattiin kesken koulupäivän.

Koulukiusaaminen vaikutti Siikasaaren elämään valtavasti. Hän ei uskaltanut tehdä pitkään aikaa haluamiaan asioita. Esiintyminen Talent Suomessa on hänelle suuri mahdollisuus unelmien toteuttamiseen.

– Päätän elää täysillä. Talent Suomi 2020 on osa sitä.

Katso videolta Suvituuli Siikasaaren mietteitä hetkeä ennen Talent Suomi -esitystä.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat