Talent-kilpailija pakottaa Jorma Uotisen lavalle – ilme kertoo kaiken: "Kiitos kutsusta, mutta en ole tottunut olemaan avustajana"

5:27

Jorma Uotinen pääsee avustamaan lastentaikuria Talentin toisessa jaksossa. Uotinen itse ei ole kovin innoissaan pestistä.

Talent Suomen toisessa jaksossa päästään seuramaan monenlaisia esityksiä. Lastentaikuri Paspartuu saapuu Talentin lavalle ja pyytää Jorma Uotista avustajaksi lavalle. Uotisen ilme kertoo kaiken tämän halukkuudesta osallistua esitykseen. 

– Kiitos kutsusta, mutta en ole tottunut olemaan avustajana, Uotinen heittää, mutta nousee silti vastentahtoisesti lavalle. 

Paspartuu-nimeä käyttävä Pasi Hyvärinen kertoo tuomareille, että hän löysi taikuuden, kun häntä lapsena puraisi taika-ahven varpaasta.

Paspartuu-hahmo on värikäs esiintyjä, joka viihdyttää yleisöä vuorovaikutteisilla taikatempuilla. Temput saattavat kuitenkin mennä välillä mönkään tai yllättää hänet itsensäkin. Kolme vuotta vanha hahmo on jo saavuttanut hyvän aseman Pirkanmaan lastenesiintyjätarjonnassa.

Talent Suomen tuomareihin mies ei kuitenkaan tee suurta vaikutusta, sillä jatkoon hän ei tällä kertaa pääse. 

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja