Rajuja heittoja lihomisesta – juontajat pyysivät anteeksi Kelly Clarksonilta

Laulaja Kelly Clarksonin ulkomuodolla vitsailu oli todella huono idea, totesivat Chris Wallace ja Mike Gallagher.

Laulaja Kelly Clarkson nousi tähteyteen voitettuaan American Idol -kilpailun vuonna 2002. Vuosien myötä jojo-laihduttamisestaan tunnetun tähden ulkomuoto on muuttunut. Hienotunteiset osaavat olla kommentoimatta laulajan ulkonäköä, mutta toisin kävi perjantaina.

Fox News -kanavan Chris Wallace ja radiojuontaja Mike Gallagher ovat nyt pahoitelleet käyttäytymistään. Kaksikko laukoi perjantaisessa lähetyksessä kyseenalaisia kommentteja Clarksonista.

Gallagher oli radiohaastattelun yhteydessä (vapaasti suomennettuna) todennut ”Oletko nähnyt Kelly Clarksonia? Siis tiedäthän, se laulaja Kelly Clarkson? Voi pyhä lehmä, onpa hän levennyt”

Tähän kollega Wallace vastasi ”Kelly Clarksonilla on ihana ääni. Hän voisi nyt vain vähän aikaa vältellä pizzaa ja muuta roskaruokaa”

Kuuntelijat eivät suinkaan huvittuneet kommenteista vaan raivostuivat tähden puolesta. Mirror-lehti uutisoikin molempien pyytäneen anteeksi sanomisiaan.

– Pyydän vilpittömästi anteeksi Clarksonilta loukkaavaa kommenttiani. Ihailen häntä ja hänen lahjakkuuttaan. Clarksonista puhuttaessa olisi pitänyt keskittyä vain hänen lahjakkuuteensa, Wallace kommentoi E! News -sivuston haastattelussa.

Vitsailun aloittanut Gallagher puolestaan kirjoitti anteeksipyyntönsä avoimesti nettisivuilleen.

– Pullukka Mike on viimeinen henkilö, jonka pitäisi vitsailla kenenkään painolla. En keksi mitään, mistä minulle voisi tulla pahempi olo kun tästä. Kommenteillani ivasin tätä lahjakasta ja tyylikästä viihdyttäjää. Se oli todella typerästi tehty.

Clarkson ei ole kommentoinut juontajien vitsejä. Sen sijaan hän on hiljattain puhunut painostaan.

–  Olen jojoilija. Joskus olen paremmassa kunnossa, kun innostun esimerkiksi potkunyrkkeilystä. Välillä taas en innostu ja otan mieluummin lasin viiniä, hän sanaili Ellen DeGeneresin lähetyksessä perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat