Sarah Ferguson paljastaa: Hänet ja prinsessa Diana pidätettiin polttari-illan päätteeksi: "Jouduimme usein vaikeuksiin"

Kolaripaikan dramaattiset ensihetket: Nuori ensiapulääkäri näki, kuinka prinsessa Diana vielä hengitti 1:37
Kolaripaikan dramaattiset ensihetket: Nuori ensiapulääkäri näki, kuinka prinsessa Diana vielä hengitti

Sarah Ferguson muisteli polttareitaan, joiden päätteeksi hänet ja prinsessa Diana pidätettiin.

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson vieraili taannoin laulaja Kelly Clarksonin emännöimässä The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmassa, jossa hän muun muassa muisteli hänen ja edesmenneen prinsessa Dianan surkuhupaisaa bileiltaa.

Kaksikko oli kyseisenä iltana viettämässä Fergusonin polttareita, jotka järjestettiin ennen hänen ja prinssi Andrew'n vuonna 1986 tanssittuja häitä. Ferguson kertoo hänen ja prinsessa Dianan pukeutuneen polttari-iltana poliiseiksi.

– Menimme yökerhoon. Tietenkin Walesin prinsessan kanssa mennään yökerhoon, hän vitsaili.

Yökerhon tarjoilija tuli kuitenkin nopeasti kaksikon puheille ja kertoi, että kyseinen paikka on tarkoitettu hauskanpitoon, eikä siellä näin ollen tarjoilla poliiseille. Ferguson ja Diana ottivat neuvosta vaarin ja poistuvat yökerhosta jatkaen edelleen poliisileikkiään.

Poistuttuaan yökerhosta Ferguson ja Diana törmäsivät oikeisiin poliiseihin, jotka pidättivät kaksikon poliisina esiintymisestä. Ferguson kertoo hänen ja Dianan hypänneen poliisiauton takaosaan ja piilottaneen samalla nimettömiään koristavat sormukset.

– Diana katseli ympärilleen ja huomasi pussin pekoninmakuisia sipsejä. Hän alkoi syödä niitä, jolloin edessä istunut poliisimies huusi, ettet sinä voi tehdä noin, Ferguson kertaa.

Virkavalta sai lopulta tietää Fergusonin ja Dianan oikeat henkilöllisyydet, jonka jälkeen kaksikko pääsi lähtemään.

– Minulle sanotaan usein, että sinulla mahtaa olla kauhea ikävä Dianaa, ja minä vastaan, että ei ole, sillä hän on kanssani joka päivä. Hän ja minä, me nauroimme paljon. Jouduimme usein vaikeuksiin, Ferguson muisteli.

Prinsessa Diana menehtyi vakavan auto-onnettomuuden seurauksena vuonna 1997.

Lue myös:

    Uusimmat