Raivo puhkesi Italiassa! Päävalmentaja puski vastustajaa loppuvihellyksen jälkeen – seura antoi tylyt potkut

Serie A:n ottelu päättyi kuumatunteisesti – raivostunut Verona-hyökkääjä Thomas Henry sai katsella punaista 2:27
Leccen ja Veronan välinen Serie A -ottelu päättyi kuumatunteisesti.

Leccen ja Veronan välinen Serie A -ottelu päättyi sunnuntaina todella kuumissa tunnelmissa, kun Leccen päävalmentaja Roberto D'Aversa ja Veronan hyökkääjä Thomas Henry ottivat yhteen.

Verona voitti ottelun 1-0-lukemin ja tasaisen kamppailun tunnelma alkoi kiristyä jo hieman ennen loppua, kun vierasjoukkue Verona alkoi kuluttamaan aikaa. Loppuvihellyksen jälkeen liemi keitti kuitenkin yli.

Leccen päävalmentaja Roberto D'Aversa puski päällään Veronan Thomas Henrya, mikä sai luonnollisesti ranskalaishyökkääjän raivostumaan. Kentälle syntyi suuri torikokous ja raivostunutta Henrya jouduttiin pidättelemään miesvoimin, jotta tämä ei lähtisi kostoretkelle.

Yhteenotto johti lopulta sekä Henryn että D’Aversan punaisiin kortteihin.

D’Aversa myönsi törkytemppunsa ottelun jälkeen medialle.

– Menin kentälle ja yritin estää pelaajiamme ulosajolta, sillä Verona provosoi meitä paljon ottelun viimeisillä hetkillä ja loppuvihellyksen jälkeen. Tarkoituksenani oli erottaa kaikki toisistaan, mutta Henry jatkoi provosointia, D'Aversa kertoi Sky Italialle.

– En mennyt kentälle tarkoituksenani puskea pelaajaa. Se ei ollut harkittu teko. Pyydän sitä anteeksi, D'Aversa jatkoi.

Italialaisluotsin työnantaja Lecce reagoi voimakkaasti päävalmentajansa sikailuun ja tuomitsi teon jyrkästi tiedotteessaan. Maanantaina seura tiedotti antaneensa tapauksen johdosta potkut D’Aversalle.

Katso tilanne Thomas Henryn tulistumisesta pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat