Raittiuttaan juhlistava Jackass-tähti Steve-O julkaisi pysäyttävän kuvaparin – kuvien ero osoittaa addiktion järisyttävän raakuuden

Steve-O juhlistaa 13. vuottaan raittiina. 

Jackass-elokuvista ja televisiosarjoista tuttu esiintyjä ja skeittaaja Steve-O, oikealta nimeltään Stephen Gilchrist Glover, julkaisi sosiaalisessa mediassa otoksen, jolla hän osoittaa, miten paljon elämä on muuttunut raittiuden myötä. Instagramissa tehdyn julkaisun myötä Steve-O myös kertoo juhlivansa tänään, 11. maaliskuuta 13. vuottaan raittiina. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Niin kiitollinen siitä, että juhlistan tänään 13 vuotta raittiina. Kiitos kaikille jotka auttoivat minua pääsemään näin pitkälle ja kuten aina, kiitos Johnny Knoxvillelle rakastavan tönäisyn antamisesta, joka aloitti matkani, Steve-o kirjoittaa päivityksessään.

Kuvaparissa Steve-O poseeraa vuosina 2006 ja 2021. Vuoden 2006 kuva on kuuluisa otos tähdestä sekavan oloisena lääkekasan sekä muiden päihteiden ympäröimänä. Vuoden 2021 jäljittelee tunnettua kuvaa, mutta päihteiden sijaan Steve-O poseeraa kasvisten sekä smoothien ympäröimänä. Kuvaparin on tarkoitus osoittaa, millaisen täyskäännöksen raitistuneen Steve-O:n elämä on tehnyt vuosien saatossa.

Steve-O:n Jackass-kollega Johnny Knoxville sekä muut kaksikon ystäväpiirin jäsenet passittivat Steve-O:n vuonna 2008 hoitoon, kun tämä kamppaili lukuisten erilaisten riippuvuuksien kanssa. Steve-O on vuosien varrella kiitellyt useaan otteeseen julkisesti ystäviään siitä, että he pakottivat hänet hakemaan apua. 

Nykyään Steve-O vaikuttaa voivan hyvin ja elävän tasapainoista, terveellistä elämää. Vuonna 2018 hän meni kihloihin tyttöystävänsä Lux Wrightin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja