Mainos

Jackass-jäseniä vainoaa kirous? Kuolemaa, huumehelvettejä ja vakavia loukkaantumisia

7:35
Bam Margera ja Andy McCoy juttelevat.

Jackass-ohjelman jäseniä tuntuu vainoavan kirous. 

Jackassin ensiesiintymisestä vuosituhannen alussa on pian jo kaksi vuosikymmentä – mutta maailma ei ole koskaan sen jälkeen ollut entisensä. Jackassin jäsenet – 10 nuorta miestä – olivat valmiita mihin tahansa pilailumielessä: syömään eläviä kultakaloja, juoksemaan härän eteen ja jäämään ympäri kipatun bajamajan sisään. Mikään ei tuntunut olevan heille liian vaarallista tai liian yököttävää.

Sarjaa näytettiin yhteensä 25 episodia, minkä jälkeen Jackassin jäsenet ovat tehneet kukin mitäkin. Kaikkien tarinalla ei kuitenkaan ole ollut onnellinen loppu – esimerkiksi Jackassin keulahahmo Bam Margera taisteli pitkään alkoholin väärinkäytön kanssa. Margera puhuu ongelmastaan kiertelemättä.

– Olin joka päivä tolkuttomassa kunnossa. Kerran heräsin omassa oksennuksessani laskettuani alleni – silloin ajattelin, että tämän täytyy loppua.

Alkoholismi ei ole Margeran ainoa ongelma, vaan mies on kärsinyt myös syömishäiriöstä. Toinen ohjelman keulahahmo Steve-O on myös kertonut alkaneensa ryypätä jo ennen kuin täytti 12 vuotta. Steve-O on käyttänyt myös huumeita.

– Suosikkejani olivat muun muassa kokaiini, marihuana, LSD, Xanax ja Valium, mies luettelee raadollisesti.

Steve-O sekoili pahemman kerran myös silloin, kun käytti HIV-positiivisen diilerinsä vereen sekoitettua kokaiinia. Virusta hän ei kuitenkaan onneksi itse saanut. Mies on ollut maaliskuussa kuivilla jo 11 vuotta.

Tarinoista traagisin on Ryan Dunnin kohtalo. Vuonna 2011 vasta muutama päivä aiemmin 34 vuotta täyttänyt Dunn ajoi kohtalokkaan kolarin, jossa hänen ohjaamansa auto törmäsi puuhun ja syttyi liekkeihin. Dunnin lisäksi onnettomuudessa kuoli Jackassin tuotantoassistentti Zachary Hartwell.

Myös muiden Jackass-jäsenien elämä on ollut täynnä huumeita, alkoholia, vaativia leikkauksia ja jatkuvaa kipua. Toivoa antaa kuitenkin entisen huumeidenkäyttäjän, kuivilla pysyneen Margeran lapsuudenkaverin Brandon Novakin kiteytys vuodelta 2017.

– En ole koskaan ollut onnellisempi kuin nyt. Kiertäessäni kouluissa kertomassani tarinaani sanon, että selvin päin olen saanut kaiken sen, jonka huumeet ja alkoholi minulle lupasivat.

Lähde: E News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja