Raisua ja räikeää – tuoko Betsey Johnson 1970-luvun diskomuodin takaisin?

Unohda tulevana syksynä hillitty ja hallittu tyyli, luonnollisen ruskeat ja harmaat sävyt – nimittäin legendaarisen Betsey Johnsonin Betsey's Hot -mallistosta ei rajuja värejä, paljetteja, pitsiä, niittejä ja polvisukkia puuttunut.

Mercedes-Benz muotiviikoilla on esitelty reippaasti tulevan syksyn ja talven muotia. 71-vuotiaan muotisuunnittelija Betsey Johnsonin syksyn2014 -mallistossa teemana oli "hot hot hot" – eli kuumaakin kuumempi tunnelma.

Dramaattinen Betsey's Hot -mallisto on suunniteltu rock-henkiselle naiselle, joka kytee meissä jokaisessa. Värikkäät luomukset ovat saaneet inspiraationsa 1970-luvun lopusta sekä 1980-luvun alusta, diskon aikakaudelta. Mallistossa nähtiin muun muassa keltaisia, pitsisiä kokopukuja, turkooseja leopardiprinttejä, raidallisia yli polvisukkia, glitteriä, minihameita, tekoturkiksia ja yli polven meneviä bootseja.

Isossa roolissa olivat myös asusteet: isot, näyttävät ketjukaulakorut, Madonnalta tutut pitsisormikkaat, isot korvakorut ja värikkäät käsilaukut, jotka keikkuvat rehvakkaasti käsipuolessa. Kiinnitä huomiota myös sormuksiin: niissä komeilee hiiri!

– Mallistossa on paljon paljetteja, kiiltävää satiinia, shokkivärejä – kaikkea mitä TheRockettes -tanssiryhmällä on nähty, Johnson kuvaili ennen show'ta.

Johnson paljasti saaneensa inspiraation mallistoonsa myös pitkäsäärisiltä tähdiltä: Beyoncélta, Katy Perryltä ja Rihannalta.

Katso kaikki malliston tyylit alta!

Katso myös: Asustemuodin huipulle

(MTV LIFESTYLE)

Lähteet: Style.com, Bigstory.ap.org

Lue myös:

    Uusimmat