Raiskausväite varjostaa Cristiano Ronaldoa – poliisi avasi rikostutkinnan uudelleen

Yhdysvaltalaisnainen Kathryn Mayorga syyttää Cristiano Ronaldoa raiskauksesta, joka on hänen mukaansa tapahtunut Las Vegasissa vuonna 2009. Las Vegasin poliisi on kertonut avanneensa tapauksesta uudelleen rikostutkinnan, joka käynnistyi ensimmäisen kerran vuonna 2009, uutisoi CNN.

Videolla Ronaldon ulosajo viimeviikkoisesta Mestarien liigan ottelusta Valenciaa vastaan.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Der Spiegel toi viime viikolla julkisuuteen uusia väitteitä vuoden 2009 tapauksesta. Lehden mukaan Ronaldo olisi maksanut 375 000 dollaria (noin 323 000 euroa), jotta Mayorga pysyisi tapahtumista hiljaa.

Der Spiegelin mukaan Mayorga yrittää asianajajiensa kanssa mitätöidä salassapitosopimuksen. Ronaldon asianajajat ovat ilmoittaneet aikovansa haastaa saksalaislehden oikeuteen lainvastaisesta uutisoinnista.

Ronaldo on kiistänyt syytteet raiskauksesta. Jalkapallon supertähti otti asiaan kantaa Der Spiegelin uutisoinnin jälkeen tuoreeltaan viime perjantaina Instagramin live-lähetyksessä.

– Mitä he sanoivat tänään on valetta, valeuutisia. He haluavat mainostaa itseään käyttämällä minun nimeäni. Se on normaalia. He haluavat olla kuuluisia, sanomalla minun nimeni. Niinpä, mutta se on osa heidän työtään. Olen onnellinen mies ja kaikki, kaikki on hyvin, Ronaldo sanaili.

Lue myös:

    Uusimmat