Mainos

Raiskattu nelivuotias löytyi ratakiskojen viereen hylättynä

Intiassa poliisi kertoo pidättäneensä miehen, jota epäillään nelivuotiaan tytön raiskauksesta. Raiskattu ja viillelty pikkutyttö löydettiin ratakiskojen viereen hylättynä New Delhissä.

Tyttö on parhaillaan sairaalahoidossa, paikallismedian tietojen mukaan tytöllä on vakavia sisäisiä vammoja sekä terävällä esineellä aiheutettu viiltohaava.

Raiskatuksi joutunut tyttö oli kadonnut perjantaina oltuaan leikkimässä. Hänet löydettiin myöhemmin slummialueen lähistöltä ratakiskojen vierestä vakavasti loukkaantuneena.

– Olemme pidättäneet pääepäillyn, joka on 25-vuotias työtön nuori. Hän on vieraillut alueella useasti ja oli uhrille tuttu, poliisin edustaja kommentoi uutistoimisto AFP:lle

– Selvitämme onko miehellä aiempaa seksuaalirikostaustaa. Kuulustelemme myös muita ihmisiä.

Poliisi epäilee, että tytön raiskaukseen syyllistyi useampi kuin yksi ihminen. Tapauksesta on tehty toistaiseksi vain yksi pidätys.

Delhiläisen naisjärjestön edustaja Swati Maliwal on vieraillut raiskatun tytön luona sairaalassa. Naisen mukaan lapsen vammat ovat hirvittäviä.

– Hänen kuntoaan ei voi kuvailla. Se on hirvittävä. Hänen vanhempansa ovat äärimmäisen köyhiä. Milloin nämä kamalat rikokset loppuvat?

Intiassa on sattunut lukuisia järkyttäviä raiskaustapauksia, jotka ovat nostattaneet raivoa niin maan rajojen sisällä kuin ulkomailla.

Vuonna 2012 nuoren oppilaan kuolemaan johtanut joukkoraiskaus delhiläisessä bussissa johti maan raiskauslainsäädännön tiukentamiseen, mutta raiskauksia sattuu maassa silti järkyttävissä määrin.

Vuonna 2014 Intiassa kirjattiin yli 36 000 raiskaustapausta, näistä hieman yli 2000 tapahtui Delhissä. Asiantuntijoiden arvion mukaan todelliset raiskausluvut ovat kuitenkin tätäkin suurempia.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.