Mainos

16-vuotias intialaistyttö raiskattiin ja sytytettiin palamaan – menehtyi vammoihinsa

Intiassa järkyttävällä tavalla raiskattu ja palamaan sytytetty 16-vuotias tyttö on kuollut sairaalassa, kertoo AFP.

Uutistoimiston mukaan tyttö kuoli varhain keskiviikkoaamuna vakaviin vammoihinsa. Yli 90 prosenttia tytön kehosta oli palovammojen peitossa.

– Valitettavasti häntä ei pystytty pelastamaan, vaikka sairaalan henkilökunta teki kaikkensa, tutkiva poliisi Ashwani Kumar kertoi uutistoimistolle.

Nuori mies raiskasi teinitytön maanantaina ja sytytti hänet tämän jälkeen palamaan. Tyttö vietiin tapauksen jälkeen New Delhissä sijaitsevaan sairaalaan. 95 prosenttia tytön kehosta sai palovammoja, kertoi Times of India.

Raiskauksesta epäiltynä on otettu kiinni 19-vuotias mies. Epäilllyn pojan perhe väittää kuitenkin syytetyn syntyneen vuonna 2001 ja vaatii poikaa syytettävän tapauksesta alaikäisenä. Perhe ei ole pystynyt todistamaan pojan ikää poliisille.

– Olemme pidättäneet 19-vuotiaan syytetyn. Paraikaa käynnissä on tutkimukset rikoksen yksityiskohdista, hän jatkoi.

Raiskaus tapahtui tytön kotitalon kattoterassilla, jonne nuorukainen oli houkutellut uhrin. Epäilty ja uhri tunsivat toisensa. Raiskauksen jälkeen mies oli kaatanut tytön päälle kerosiinia ja sytyttänyt tämän tuleen.

Tytön olivat löytäneet katolta pahoin vammautuneena tämän omat vanhemmat. Vanhempien mukaan epäilty oli paennut paikalta lyötyään yhtä heistä päähän.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.