Raimo Helmiseltä paljastus hätkähdyttäneestä TPS-sopimuksestaan: ”Se tuntui siinä vaiheessa tosi järkevältä”

Raimo Helminen TPS-sopimuksestaan: Oli mahdollisuus myös kahden vuoden mittaiseen sopimukseen 0:58
Raimo Helminen TPS-sopimuksestaan: Oli mahdollisuus myös kahden vuoden mittaiseen sopimukseen.

Kiekkolegenda Raimo Helminen on lietsonut TPS:n hienoon liitoon jääkiekon SM-liigassa. Menestyksestä huolimatta Helmisen työt Turussa päättyvät kuluvan kauden jälkeen.

TPS on parhaillaan SM-liigan pistetaulukossa sijalla kolme. Turkulaisseura on keränyyt 47 pelaamassaan ottelussa 86 pistettä, eli 1,83 pistettä ottelua kohden. Edellä ovat vain Lukko ja HIFK.

Kauden alla TPS:n ja Helmisen mahdollisuuksia epäiltiin, mutta tamperelaisluotsi on näyttänyt epäilijöilleen. Onnistumisista huoliimatta miehen ensi kauden työnantaja on yhä arvoitus.

– Tässä on vielä huhtikuun loppuun sopimusta. Ensi kaudesta on täysi työnhaku päällä, Helminen sanoo MTV Urheilun haastattelussa.

Katso pääkuvan videolta, miten Helminen kommentoi sopimustilannettaan.

Kun Helmisen yksivuotinen sopimus julkistettiin marraskuussa 2019, heräsi epäilys siitä, että mies palkattiin Turkuun vain vetämään välikauden projektia. Nyt Helminen paljastaa, miten sopimusneuvottelut etenivät.

– Mulla oli pieni mahdollisuus tehdä kahdenkin vuoden sopimus. Kun neuvoteltiin, vuoden sopimus tuntui tosi järkevältä molemmin puolin, että (näkee), miten lähtee menemään ja niin edelleen. Se tuntui siinä vaiheessa tosi järkevältä.

Jatkoa Turussa piti Helmisen mukaan pohtia myöhemmin, mutta menestyksestä huolimatta Helmisen pesti Turussa päättyy.

Maanantain Hockey Night Extrassa Helminen kertoo muun muassa, mitä mietii siitä, etteivät työ Turussa jatku. Hockey Night Extra MTV 3 -kanavalla kello 22.35.


Lue myös:

    Uusimmat