Rafael Nadal valvoi pikkutunneille Roger Federerin seurassa – tätä seurasi mykistävä näytös

Rafael Nadal valvoi eilen yli puolenyön nähdäkseen Roger Federerin viisieräisen trillerin John Millmania vastaan, mutta oli tarpeeksi pirteä kepittääkseen espanjalaisen maanmiehensä Pablo Carreno Bustan 6–1, 6–2, 6–4 tenniksen Australian avoimen mestaruusturnauksen kolmannella kierroksella.

–  Tämä oli varmasti turnauksen paras pelini tähän mennessä. Tämän päivän ja edellisten välillä oli iso ero. Olen syöttänyt hyvin ja alkanut tehdä tuhoa kämmenellä, Nadal sanoi.

Nadal on yhden mestaruuden päässä Federerin kahdestakymmenestä grand slam -tittelistä ja tavoittelee Melbournessa uransa toista Australian avointen mestaruutta.

Nadal tunnusti katsoneensa Federerin hurjan taisteluvoiton Millmanista, vaikka ottelu jatkui melkein kello yhteen asti yöllä.

–  Katson melkein kaiken, kyllä. Tilasin huonepalvelusta. Roger pelasi mielestäni hiukan ailahtelevasti. Mutta viidennessä erässä hän alkoi puskea, kun hän oli syötönmurron perässä ja alkoi pelata hyvin aggressiivisesti. Mitä vain voi tapahtua, mutta Federer on Federer, Nadal sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat