Mainos

Radio Nova ja Sävelradio kasvattivat kuulijamääriään

Kansallisen Radiotutkimuksen tuoreimman raportin mukaan MTV MEDIAn Radioliiketoiminnan radiot Radio Nova ja Sävelradio vahvistivat asemiaan kuuntelussa.

Verrattuna vastaavaan ajankohtaan viime vuonna Radio Nova vahvisti hieman asemaansa Suomen kuunnelluimpana kaupallisena radiokanavana. Krt-raportin mukaan syys-marraskuussa 2005 se tavoitti 1 639 000 kuuntelijaa. Vastaavasti Sävelradio kasvatti kuulijamääräänsä peräti 27 % tavoittaen 476 tuhatta kuulijaa.

MTV MEDIAn radiot nousivat yhteenlaskettuna Suomen suurimmaksi kaupalliseksi radiotaloksi tavoittaen 1 895 000 kuulijaa.

- Kilpailu kuuntelijoista on kiristynyt kuluneen vuoden aikana tarjonnan lisääntyessä. On erityisen palkitsevaa nähdä nyt työn tulokset. Radio Novan asema pysyy vakaana ja Sävelradio kasvaa voimakkaasti panostustemme tuloksena, sanoo ohjelmajohtaja Hermanni Seppälä.

MTV MEDIA osti Sävelradion alkuvuonna 2005 ja tuoteuudistusten ja lisätyn markkinoinnin avulla kanava on löytänyt lisää uusia kuuntelijoita.

- Tavoitteemme on kasvattaa kuulijakuntaa edelleen ja vahvistaa asemaamme suurimpana kaupallisena radiotalona, sanoo Seppälä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.