R. Kellyä syytetään seksikultin pyörittämisestä – laulaja vastaa syytöksiin 19-minuuttisessa kappaleessa

R. Kelly puolustautuu syytöksiltä – julkaisi uuden kappaleen 0:45

Kohujen keskellä pitkään vellonut muusikko R. Kelly julkaisi 19 minuuttia pitkän kappaleen, jossa artisti ottaa kantaa lukuisiin häntä koskeviin syytöksiin.

Katso yllä CNN:n uutisvideo R. Kellyn uutuuskappaleeseen liittyen!

Pitkän uran tehnyt r&b-laulaja R. Kelly, 51, on ollut viimeisen vuoden aikana kovien syytösten kohteena.

Laulajan on väitetty muun muassa pyörittävän seksikulttia, jossa hän on kouluttanut naisia harrastamaan kanssaan seksiä. Lisäksi laulajaa on syytetty alaikäisiin tyttöihin sekaantumisesta useaan otteeseen uransa varrella.

Uudella I Admit -kappaleella Kelly kieltää pedofiliaväitteet, mutta paljastaa lukuisia aiemmin pimennossa olleita asioita elämästään.

Kappaleen yllättävimpiin paljastuksiin kuuluu Kellyn lausumat rivit siitä, että hänen perheeseensä kuulunut vanhempi henkilö hyväksikäytti laulajaa tämän lapsuudessa. Kellyn mukaan hän menetti neitsyytensä kyseiselle henkilölle ja syytti tapahtuneesta itseään.

Laulaja myöntää harrastaneensa seksiä vanhojen ja nuorien naisten kanssa.

– Kertokaa minulle, miten sitä voidaan väittää pedofiliaksi, koska se (väite) on hullu, Kelly laulaa.

Kelly sanoo väitteiden, joidenka mukaan hän on kidnapannut naisia seksikulttiinsa, olevan hölmöjä. Samalla laulaja väittää lukuisien vanhempien tyrkyttäneen tyttäriään laulajalle tämän konserttien jälkeen ja ohjeistaa vanhempia lopettamaan.

Kappaleen paljastuksiin kuuluu myös se, että Kelly ei omien sanojensa mukaan osaa lukea. Lukihäiriöstä kärsivä laulaja ei pystynyt juontamaan Grammy-gaalassa, koska hän ei olisi pystynyt lukemaan teleprompteria. Lisäksi hän myöntää jättäneensä koulun kesken sekä juoneensa ja polttaneensa liikaa.

Kelly on saanut osakseen paljon kritiikkiä useilta julkisuuden henkilöiltä. Kevään aikana suoratoistopalvelu Spotify veti laulajan kappaleet pois kaikilta virallisilta soittolistoiltaan. Kappaleella Kelly vastaa kriitikoilleen useaan otteeseen.

– En tiedä, mitä muuta sanoa kuin, että olen väärin syytetty. Sanokaa, miten voitte syyttää minua, vaikka ette ole kävelleet askeltakaan kengissäni.

– Teillä on mielipiteenne ja olette niihin oikeutettuja... mutta pitääkö minun mennä vankilaan tai menettää urani mielipiteiden vuoksi? Kelly lausuu.

Uhrien oikeuksia puolustavat järjestöt eivät koe hirveästi sympatiaa laulajalle. Hyväksikäytettyjen oikeuksia puolustavan järjestön jäsen Jodi Omeartotesi CNN:lle kylmästi, että lait eivät ole pelkkiä mielipiteitä, vaan sääntöjä, joilla pyritään suojaamaan lapsia heitä metsästäviltä aikuisilta.

Kuuntele R. Kellyn I Admit -kappale alla.


Lue myös:

    Uusimmat