Pysäköidyille autoille jaettu ylinopeussakkoja – viallinen peltipoliisi piinannut jo vuosia, kukaan ei puutu

1:07

Eräs Yhdysvaltain New Orleansissa sijaitseva poliisin automaattinen nopeusvalvontakamera on ollut jo melkoisen tovin epäkunnossa. Kalibrointivirheen ja huonosti koulutetun henkilökunnan vuoksi ylinopeussakkoja on lähetetty kameran edessä pysäköitynä olleiden autojen omistajille samaan aikaan, kun todelliset kaaharit ovat jääneet rangaistuksetta.

Katso pääkuvan videolta, miltä näyttää uusi Audi A6 Avant.

Neworleansilainen Donald Schulz kertoo saaneensa kymmenkunta aiheetonta ylinopeussakkoa – ensimmäiset jo vuonna 2011 – kotikadullaan sijaitsevan peltipoliisin vuoksi. Joka kerta hän joutuu marssimaan kaupungintalolle saadaakseen sakon peruttua.

Kalibrointivirheen takia ylinopeussakkoja on lähtenyt peltipoliisin eteen pysäköityjen autojen omistajille, eikä suinkaan tiellä ylinopeutta ajaneille. Ongelma on ollut viranomaisten tiedossa jo vuosia, mutta asialle ei ole tehty mitään. Pelkkä kalibrointivirhe ei kuitenkaan selitä koko ongelmaa, ja Schulz onkin hiilenä siitä, että henkilö, jonka tehtävänä on käydä kameran ottamia kuvia läpi, ei ole tehnyt työtään.

Katso alta paikallisen uutiskanavan juttu aiheesta.

Lähde: WWLTV

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja