Mainos

Onko tässä maailman surkein kuski? Katumaasturinainen kylvää kauhua pikkukaupungissa

Yhdysvaltain Kansasissa sijaitsevaa pikkukaupunkia on jo pitkään terrorisoinut äkkipikainen kuljettaja.

Tecumsehin asukkaat ovat kyllästyneet Honda CR-V -katumaasturilla ajavaan naiseen, jonka toistuvat töppäykset ja suoranainen kiusanteko on saanut paikalliset pohtimaan, onko kyseessä kenties maailman huonoin kuljettaja.

Lempinimellä "CRV Lady" tunnettu Patricia McDonald on vuoden 1996 jälkeen joutunut poliisin kanssa tekemisiin kymmeniä kertoja milloin mistäkin syystä. Esimerkiksi vuosi sitten keväällä McDonald pysäköi autonsa keskelle maantietä ilman järkevää syytä.

Naisen on ilmoitettu myös kiilanneen muita autoilijoita tieltä, ajaneen vastaantulevien kaistalla ja olleen lähellä ajaa jalankulkijoiden yli. Hän on syyllistynyt myös onnettomuuspaikalta pakenemiseen.

McDonaldin toistuvien liikennerikkomusten vuoksi hänelle on perustettu jopa Facebook-ryhmiä, joissa paikalliset raportoivat havainnoistaan ja varoittavat samalla muita naisen liikkeistä.

Paikallisen lainsäädännön mukaan viidennestä vuoden sisällä tapahtuneesta liikennerikkomuksesta kortti lähtee kuivumaan kolmeksi kuukaudeksi. Kuudes rike vie kortin pois vuodeksi.

Keskiviikkona oikeudessa esiintynyt McDonald kiisti syyllistyneensä väitettyihin rikkomuksiin.

Lähde: Jalopnik, KSNT News

***

3:28

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.