Pyöräilyn supertähdet rajussa onnettomuudessa – pian tv-lähetykseen ilmestyi jotain odottamatonta

Baskimaan ympäriajossa nähtiin ikävä onnettomuus, kun yli kymmenen kilpailijaa ajautui radan ulkopuolelle ja kaatui. Useampi kilpailija loukkaantui ulosajossa. Tanskassa ihmetystä aiheutti tv-lähetykseen ilmestynyt dramaattinen musiikki.

Mukana loukkaantuneiden joukossa olivat supertähdet Primoz Roglic, Jonas Vingegaard ja Remco Evenepoel, joista viimeksi mainitut jouduttiin viemään ambulanssilla sairaalaan. Hänellä diagnosoitiin myöhemmin murtunut solisluu sekä useita murtumia kylkiluissa. Evenepoelilla oli murtumia solisluussa ja lapaluussa. Roglic selvisi tilanteesta ilman vammoja.

Tilannetta näytettin useita kertoja uusintana, mikä sai katsojat reagoimaan. Tanskan TV2:n kommentaattori Dennis Ritter nosti esille hidastuksiin lisätyn dramaattisen musiikin.

– Anteeksi vain, miksi ihmeessä uusinnan taustalla pitäisi soida dramaattinen musiikki? Se on ensinnäkin jo muutenkin dramaattista ja toiseksi, sitä ei pitäisi edes näyttää, Ritter latasi sosiaalisessa mediassa.

Tanskan Eurosportin Thomas Bay selvensi BT:n mukaan lähetyksen aikana, että se ei ollut heidän päätöksensä näyttää tilannetta uusintana. Kyse oli espanjalaisesta paikallistuotannosta. 

– Voin kertoa teille, että tuottajamme on pyytänyt lopettamaan uusintojen näyttämisen. Tilanteesta järkyttyneet katsojat eivät halua nähdä sitä uudestaan, Bay sanoi.

Tilanteen voit katsoa pääkuvan videolta.

 

Lue myös:

    Uusimmat