Pyhimys ja Osmo Ikonen korvaavat Mikael Gabrielin Kummit Live: Elämä lapselle -konsertissa

Räppäri Mikael Gabriel ei esiinny tänään Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertissa.

Tänään julki tulleiden rikosepäilyiden takia Mikael Gabriel vetäytyy illan Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertin esiintyjistä. Hyväntekeväisyyskonsertti esitetään tänään MTV3-kanavalla kello 20 alkaen.

–  Olemme yhdessä sopineet, että Mikael Gabriel jättäytyy tässä tilanteessa pois Elämä Lapselle -konserttilähetyksestä, jotta huomio pysyy ohjelman päätarkoituksessa. Kummit Live: Elämä Lapselle tulee muutoksesta huolimatta olemaan upea hyväntekeväisyysohjelma täynnä tunnetta, suurimpia kotimaisia tähtiä ja paljon tukea pienille potilaille ympäri Suomen, Matti Valli Lastenklinikoiden Kummien markkinointi- ja viestintäpäällikkö kommentoi.

Lavalle Mikael Gabrielin sijasta astelevat Pyhimys ja Osmo Ikonen, jotka esiintyvät yhdessä. Ikonen sai päivällä puhelun ja oli vain hetki sen jälkeen Pöllölaaksossa, jossa ohjelma kuvataan.

– Minulle soitettiin puoli tuntia sitten. Jätin autoni Herttoniemeen ja otin taksin tänne. En ole koskaan aikaisemmin laulanut kyseistä kappaletta, mutta pianolla olen soittanut sen, Ikonen kertoi.

Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ke 16.9. kello 20 alkaen. Konsertti on katsottavissa myös C Moressa ja mtv-palvelussa. Ohjelman aikana paljastuu, minkä kappaleen kaksikko laulaa yhdessä.

Tapahtuma tehdään tänä vuonna poikkeuksellisesti MTV:n studiolta ja konsertin juontajakaksikkona toimivat Mikko Leppilampi sekä juontotöissä debytoiva suosikkibloggari ja ex-Salkkarit-tähti Sara Parikka. Esiintymässä nähdään muun muassa Elastinen, Pyhimys, Kaija Koo, BEHM, Ressu Redford, Eino ja Aapeli, Cledos, Ilta ja Robin Packalén. Mukana ovat myös tutut kummitubettajat, kuten Miska Haakana, Jaakko Parkkali, Roponen ja Pinkku Pinsku.

Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet ja merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa. Ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu vuosien varrella useiden elintärkeiden hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle merkittävälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja