Elastinen esiintyy tänä syksynä vain kerran televisiossa – kertoo, mitä Elämä Lapselle -konsertissa on luvassa

Miten sovittaa yhteen räppärin elämä ja isyys? Haastattelussa Elastinen 6:19
Miten sovittaa yhteen räppärin elämä ja isyys? Haastattelussa Elastinen

Vaikka räppäri Elastinen on ollut useita vuosia mukana Lastenklinikoiden Kummit ry:n toiminnassa, Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin merkitys on syventynyt entisestään isyyden myötä. 

Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti välittää tänäkin syksynä tunteita, tarinoita ja musiikkia MTV3-kanavan sekä MTV Katsomon kautta kotikatsomoihin keskiviikkona 7. syyskuuta kello 20 alkaen. 

Marja Hintikan ja Miska Haakanan juontaman konsertin aikana lavalla nähdään useita tähtiesiintyjiä, kuten Samu Haber, Robin Packalén ja Juha Tapio

Lähes 30 vuotta järjestetty konsertti on Elastiselle ollut jo pitkään vuoden tärkein TV-esiintyminen.

Elastinen, eli Kimmo Laiho, 41, on paitsi menestynyt artisti myös isä kolmelle lapselle, jotka ovat hänen mukaansa lisänneet Elämä Lapselle -konsertin ja kummitoiminnan merkitystä entisestään.

– Perspektiivi muuttuu valtavasti, kun niistä asioista tulee myös henkilökohtaisesti tärkeitä, Elastinen sanoo viitaten omiin lapsiinsa. 

– Aina on ollut ilo ja onni tukea kaikkea muutakin hyväntekeväisyyttä, mutta tuo (kummitoiminta) on sellainen, joka koskettaa niin läheltä kaikkia, kun siinä on kyse meidän lapsista.

Mitä Kimmo Laihon elämään muuten kuuluu, miten festarikesä hänellä sujui? Katso haastettlu jutun alussa olevalta videolta! 

Luvassa on yhteislaulun ensiesitys

Räppäri esiintyi konsertissa ensimmäisen kerran jo vuonna 2000, minkä lisäksi hän on ollut tiiviisti mukana kummitoiminnassa yli vuosikymmenen.

– Olen ollut Lastenklinikoiden Kummit ry:n hallituksessa nyt 13 vuotta ja saanut sitä kautta sotkeutua myös vähän niihin kuvioihin, artisti kertasi MTV Uutiset Liven haastattelussa Tapiola Festivaalin tuoksinassa.

Sotkeutumisella Elastinen tarkoittaa Elämä Lapselle -konsertin osalta sitä, että hän on ollut pitkään mukana valitsemassa konserttilavalle nousevia artisteja – ja myös siksi räppäri itsekin on esiintynyt hyväntekeväisyyskonsertissa lukuisia kertoja, myös tänä vuonna. 

– Odotan sitä innolla. Se on oikeastaan varmaan ainut TV-keikka tämän syksyn aikana.

– Siitä on tulossa itseasiassa aika iso ilta minulle itselleni, räppäri paljastaa. 

Elastisen mukaan esiintymisestä tekee ainutkertaisen myös e, että lavalla nähdään hänen ja Johanna Kurkelan yhteisbiisin ensiesitys.

Elämä Lapselle -konsertissa kerätään rahaa lapsille ja nuorille, jotta he saisivat parasta mahdollista hoitoa eri puolilla Suomea. 

Kummien tuella lastensairaaloissa muun muassa edistetään lastentautien tutkimusta, laitehankintoja ja innovaatiohankkeita. Lue lisää täältä. 

Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa keskiviikkona 7. syyskuuta kello 20–22.

Lue myös:

    Uusimmat