Laulaja Behm sai sydäntäsärkevän keikkapyynnön – toteuttaa läheisten toiveen Kummit Live: Elämä lapselle -konsertissa

4:53
Behm kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa uudesta debyyttialbumistaan ja mietteitään Elämä lapselle -konsertissa esiintymisestä.

Hei rakas -kappaleen tekijä Behm esiintyy keskiviikkona Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertissa. Hyväntekeväisyyskonsertti esitetään tänään MTV3-kanavalla kello 20 alkaen.

Vuosi sitten artisti Behmiltä ilmestyi läpimurtohitti Hei rakas, joka kilpailee edelleen soitetuimman kappaleen tittelistä. Biisin suosion myötä artistin elämä on myös muuttunut. Hän luopui osa-aikatyöstään ja keskittää aikansa musiikin luomiseen.

– Onhan se elämä kokonaisvaltaisesti muuttunut. Nyt en olisi esimerkiksi tässä, jos biisiä ei olisi tullut, Behm toteaa istuessaan Pöllölaaksossa, jossa kuvataan keskiviikkona (16.9.) Elämä Lapselle -konsertti, jossa hän on mukana. 

Hei rakas -kappale sai alkunsa vedonlyönnistä. 

– Löimme kollegani kanssa vetoa siitä, että kumpi tekee paremman rakkauslaulun. Biisiin liittyvät tunteet ovat kuitenkin aitoja. Mielestäni olen onnistunut vangitsemaan nämä tunteet kappaleeseen.

Behmiltä ilmestyy perjantaina 18. syyskuuta esikoisalbumi, joka on ylittänyt jo ennen julkaisua platinarajan. Behm on työstänyt albumia kolmen vuoden ajan. Kappaleihin on tiivistettynä lähes koko Behmin ura, sillä hänen virallinen musiikkiuransa on kestänyt noin kolmen ja puolen vuoden ajan. 

– Albumiin biisit syntyivät kuin itsestään. Ei niissä toki mitään 15 minuuttia mennyt, sillä olen aika hidas tekemään. Haastavinta sen tekemisessä on ollut kuitenkin viimeistely. 

Behm nähdään keskiviikkona Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa, jossa hän esittää läpimurtohittinsä. Miksi juuri sen, taakse kätkeytyy surullinen tarina. 

– Sain muutama viikko sitten pyynnön, että voisinko esiintyä nuoren tytön hautajaisissa. Hei rakas oli tytön lempikappale. En pystynyt siihen. Olen herkkä, enkä olisi varmaankaan pystynyt esittämään kappaletta herkkyyteni vuoksi noin sydäntäsärkevässä hetkessä. Haluan nyt hyvittää asian läheisille ja esittää kappaleen täällä. 

Tapahtuma tehdään tänä vuonna poikkeuksellisesti MTV:n studiolta ja konsertin juontajakaksikkona toimivat Mikko Leppilampi sekä juontotöissä debytoiva suosikkibloggari ja ex-Salkkarit-tähti Sara Parikka. Esiintymässä nähdään muun muassa Elastinen, Pyhimys, Kaija Koo, BEHM, Ressu Redford, Eino ja Aapeli, Cledos, Ilta ja Robin Packalén. Mukana ovat myös tutut kummitubettajat, kuten Miska Haakana, Jaakko Parkkali, Roponen ja Pinkku Pinsku.

Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet ja merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa. Ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu vuosien varrella useiden elintärkeiden hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle merkittävälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa. 

Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ke 16.9. klo 20 alkaen. Konsertti on katsottavissa myös C Moressa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja