Mainos

Puutarhaliiton nettisivut eivät kestäneet suomalaisten puutarhaintoa

Suomalaisilla on käsissään enemmän viherpeukaloita kuin Puutarhaliiton nettisivusto jaksaa kannatella.

Tänään sunnuntaina järjestettävistä Avoimet Puutarhat -päivästä olisi tullut vieläkin menestyksekkäämpi, jos Puutarhaliiton nettisivusto olisi pysynyt toiminnassa. Puutarha-päivänä sadat suomalaiset kotipuutarhat pitivät ovia auki yleisölle eri puolilla Suomea.

Yleisö oli ohjeistettu tarkastamaan paikkakuntansa kotipuutarhojen tarkat osoitteet Puutarhaliiton nettisivuilta, mutta puutarhojen osoitetiedot sisältävä nettisivusto ylikuormittui jo puolilta päivin.

Puutarhaliiton mukaan sivuston epäkunto on valitettavaa ja sitä osattiin pelätä.

– Kun Ruotsissa aikoinaan järjestettiin Avoimet Puutarhat -tapahtuma ensimmäistä kertaa, heille kävi samoin. Varoitimme sivuston ylläpitäjää tästä mahdollisuudesta, mutta ilmeisesti kävijöitä on ollut liian paljon, Annikka Oksanen Puutarhaliitosta kertoo.

Oksasen mukaan osa kävijöistä oli onnekseen tarkastanut paikkakuntansa avoimet pihat jo etukäteen, minkä vuoksi he löysivät pihamaille.

– Onneksi moni oli ajoissa liikkeellä, Oksanen painottaa.

Avoimet Puutarhat -tapahtumassa yleisölle oli auki yhteensä kolmesataa koti- ja mökkipihaa. Puutarhaliitto toivoo tapahtumasta jokavuotista teemapäivää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.