Mainos

Puukkomies säikäytti Lapin ammattiopistossa – opettajat ja oppilaat pakenivat lukkojen taakse

Lapin ammattiopistossa säikähdettiin tänään iltapäivällä teräaseen kanssa liikkunutta miestä. Tapauksessa ei vahingoittunut kukaan.

Ammattiopistoon sisään tullut ulkopuolinen henkilö havaittiin koulun valvontakameroista ja opiston opetusravintola Oppipojan opiskelijat ja opettajat menivät varmuuden vuoksi lukkojen taakse. Paikalla oli noin 100 opiskelijaa ja 40 henkilökuntaan kuuluvaa ihmistä.

Opistoon tullut mies ei kuitenkaan uhannut ketään teräaseella, vaan oli alkanut availla pahvilaatikoita mukana olleella puukollaan.

– Kyseessä oli ylimääräinen kulkija, ilmeisesti mies. Hän ei uhannut teräaseella ketään, vaan ilmeisesti oli etsimässä varastettavaa tavaraa, rehtori Leila Hurtig kommentoi Ylelle.

Paikalle hälytetty poliisi ei saanut miestä kuitenkaan kiinni, vaikka mukana oli useita partioita ja poliisikoira. Mies oli ehtinyt poistua kiinteistöstä ennen poliisin saapumista.

Myös poliisin Ylelle antamien tietojen mukaan mies oli käyttänyt puukkoa ainoastaan murtovälineenä, eikä oppilaiden tai henkilökunnan turvallisuus ollut uhattuna.

Asiasta ovat uutisoineet muun muassa Lapin Kansa ja Yle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.