Mainos

Oulun häirikön taltuttamiseen tarvittiin useita poliisipartioita – poliisikoira laukaisi tilanteen

Oulun Höyhtyällä riehunut nuorehko mies aiheutti melko ison operaation tänään illalla. Hätäkeskukseen tuli muutama ilmoitus ihmisten pihoilla riehuneesta miehestä. Paikalle lähdettiin poliisin mukaan usean partion voimin.

Ylikonstaapeli Timo Männikkö Oulun poliisin johtokeskuksesta kertoo MTV Uutisille, että miehellä oli ollut jonkinlainen astalo kädessään. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen perusteella pelättiin, että kyseessä on katkaistu haulikko, mutta näin ei kuitenkaan lopulta ollut. Männikön mukaan mies oli käynyt puuvarastossa ja ottanut sieltä jotakin käteensä.

Mies löytyi Männikön mukaan asumattomana olleesta rivitalosta, joka on remontissa ja jonka ovet olivat olleet auki. Hän yritti poliisejä vielä juosten karkuun. Miehellä oli puukko hallussaan.

– Hän ei käskyistä huolimatta suostunut luopumaan puukostaan, joten poliisikoira nappasi sitten hihasta kiinni, Männikkö kertoo.

Mies käytettiin sairaalassa tarkistuksessa. Hän ei saanut vammoja tilanteessa, mutta varmuuden vuoksi hänelle annettiin piikki käteen.

Männikön mukaan mies oli ehtinyt uhkailla alueen asukkaita ja käyttäytyi vaarallisesti. Kyseessä oli Männikön mukaan poliisin vanha tuttu.

– Jonkin päihteen vaikutuksen alaisena hän oli. Ainakin alkoholin. Hän oli hyvin sekavan oloinen.

Männikön mukaan paikalle päästiin usean partion voimin nopeasti, koska läheisellä Raksilan jäähallilla oli ollut fanien häiriköintivälikohtaus Oulun Kärppien ja Vaasan Sportin välisen jääkiekko-ottelun yhteydessä. Tapauksesta voit lukea tarkemmin täältä.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.