Putous-tähti Heikki Ranta jäätyi täysin suorassa lähetyksessä – kommentoi huvittavaa tilannetta: "Apina vaan hakkaa peltejä"

Putous-tähdet Heikki Ranta ja Dennis Nylund iloitsevat sketsihahmokilpailun semifinaaliin pääsystä.

Putouksen sketsihahmokilpailu on edennyt kutkuttavaan semifinaalivaiheeseen, ja kisassa hahmoillaan mukana ovat näyttelijät Pilvi HämäläinenDennis Nylund sekä Heikki Ranta. Nylund ja Ranta kertovat iloitsevansa saavutuksesta.

Nylund kertoo MTV Uutisille, ettei olisi itse alussa uskonut pääsevänsä kisassa näin pitkälle hahmonsa Folke Rundqvistin kanssa. Ranta puolestaan kertoo olleensa viikko toisensa jälkeen epätoivoinen sen suhteen, ettei keksi enää uusia vitsejä hahmolleen. Lopulta vitsejä on kuitenkin aina löytynyt, kunhan on vaan käyty yhdessä niitä kaivelemaan. 

– Puujalkavitsithän ei lopu sillä tavalla. Niitä on riittänyt ja varmasti riittää tappiin asti, Nylund pohtii. 

Suorissa lähetyksissä kaikki ei kuitenkaan mene aina käsikirjoituksen mukaan, varsinkaan Tulikokeessa, jonka sisältö on perinteisesti näyttelijöille yllätys. Putouksen kahdeksannessa suorassa lähetyksessä näyttelijöiden oli miimikoitava suomalaisia sananlaskuja toisilleen, eikä tämä mennyt aivan putkeen Rannan puolelta. 

– Mä olen yleensä ollut aika skarppi näissä, mä olin aivan, että apua tällaistako tämä on, jos kunnolla jäätyy. Tämä oli ensimmäinen semmoinen kokemus tältä kaudelta että mulla ei mitään, apina vaan hakkaa peltejä pään päällä. Mutta hauska kokemus sekin, Ranta kommentoi. 

– Siitä tuli ihan viihdyttävää, Nylund komppasi. 

Katso alla olevalta videolta huvittava tilanne Heikki Rannan jäätymisestä!

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja