Putous-tähti hehkuttaa rakkaudentäyteistä vuottaan: "Onni ei löydy etsimällä, vaan elämällä!"

3:26
Katso Heikki Rannan haastattelu yläpuolelta löytyvältä videolta!

Putouksen tulevalla kaudella nähdään uusi kasvo, 33-vuotias Heikki Ranta. Mies hehkuttaa Instagramissa rakkaudentäyteistä vuottaan. 

Putouksen 12. tuotantokaudella nähdään peräti viisi ensikertalaista. Yksi heistä on Rantabaari-sarjasta tuttu 33-vuotias Heikki Ranta. Mies kertoo Instagramissa vuodestaan, johon mahtui muun muassa muutto yhteen hänen naisytävänsä kanssa. 

– Yritin tehdä ison kattauksen siisteimmistä jutuista vuodelta 2019. IG ei jostain syystä tunnista Dropboxista ladattuja kuvia, niin laitoin sitten vaan siisteimmän. Muutettiin Annan kanssa yhteen ja aloitettiin yhteinen elämä. Uudella vuosikymmenellä varmaan keksitään taas jotain uutta! Onni ei löydy etsimällä, vaan elämällä! 

Pari kuukautta sitten olkapääleikkauksessa vanhan vamman takia ollut näyttelijä on onnistunut olkapään kuntouksessa paremmin kuin hyvin. Hän tiesi ennen leikkausta Putous-roolistaan.

Rooli motivoi Rantaa niin paljon, että kuntoutus on edennyt jopa etuajassa. Näyttelijän puoliso on kannustanut häntä rooliin valmistautumisessa. Ranta toteaa, että muu perhe todennäköisesti jännittää Rannan Putous-pestiä.

Putouksen 12. tuotantokausi alkaa MTV:llä ja CMorella 18.1.2020.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja