Olkapääleikkauksesta toipuva Heikki Ranta Putouksen sketsihahmostaan: "Työryhmä on tyrmännyt monta ideaani"

3:26
Katso Heikki Rannan haastattelu yläpuolelta löytyvältä videolt!

Putous-näyttelijä Heikki Rannan sketsihahmo alkaa olla hyvässä mallissa olkapääleikkauksesta huolimatta.

Putouksen 12. tuotantokaudella nähdään peräti viisi ensikertalaista. Yksi heistä on Rantabaari-sarjasta tuttu 33-vuotias Heikki Ranta, jolle sketsihahmon luonti on ollut pitkä prosessi.

– Putouksen työryhmä on tyrmännyt monta sketsihahmoideaani. Kun olen saanut jonkun idean sketsihahmosta, en ole pystynyt luomaan hahmolle koko kauden mittaista kaarta. Välillä ideat ovat naurattaneet vain itseäni, eikä ketään muuta, hyväntuulinen Ranta totesi haastattelussa.

– Nyt hahmo on kuitenkin sellaisessa mallissa, että sillä mennään maaliin asti. En tarkoita välttämättä voittoa, mutta hahmosta tulee lopullinen sketsihahmoni.

Putouksen tiiviiden harjoitusten myötä Ranta on alkanut ymmärtää minkälaista valmistautumista lauantai-illan viihteen tekeminen vaatii. Ohjelman näyttelijät ovat keskustelleet sketsihahmoista keskenään.

– Autamme toisiamme, jotta saamme mahdollisimman monia hyviä sketsihahmoja Putoukseen.

Ranta kokee, että yhdessä ideoiminen luo ilmapiirin, jossa näyttelijät saavat turvaa toisistaan. Pari kuukautta sitten olkapääleikkauksessa vanhan vamman takia ollut näyttelijä on onnistunut olkapään kuntouksessa paremmin kuin hyvin. Hän tiesi ennen leikkausta Putous-roolistaan.

Rooli motivoi Rantaa niin paljon, että kuntoutus on edennyt jopa etuajassa. Näyttelijän puoliso on kannustanut häntä rooliin valmistautumisessa. Ranta toteaa, että muu perhe todennäköisesti jännittää Rannan Putous-pestiä.

Jouluna Ranta aikoo taas katsoa Lumiukko-animaation.

– Lapsena istuin aina siskoni kanssa katsomassa televisiosta Lumiukkoa. Sen tunnuskappale toi aina joulutunnelman.

Putouksen 12. tuotantokausi alkaa MTV:llä ja CMorella 18.1.2020.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja