Putous-tähti antaa vihjeen sketsihahmostaan: "Kokkolalaiset saattavat tunnistaa"

Tuoreita ja tuttuja kasvoja - heidät nähdään uudella Putous-kaudella 9:38
Tuoreita ja tuttuja kasvoja – heidät nähdään uudella Putous-kaudella

Nicklas Pohjola nähdään uutena kasvona Putouksessa.

Putous palaa alkuvuonna tv-ruutuihin jo 16. tuotantokauden voimin. Tulevalla kaudella sinipaitoihin pukeutuu neljä aiemmilta kausilta tuttua putouslaista ja kaksi ohjelmassa debytoivaa tähteä, joista toinen on Nicklas Pohjola

Pohjola valmistui Teatterikorkeakoulusta viime vuonna, ja kuvaa näin ollen olevansa tuore kasvo alalla.

– Tämä on tietysti kaikki tosi uutta minulle, tämä formaatti ja ylipäätään live-tv. Olen tehnyt aiemmin suurimmaksi osaksi teatteria ja yksi nuorten komediasarja tehtiin viime vuonna, hän kertoo taustastaan.

Paikka Putouksen uudella kaudella aukesi Pohjolalle koe-esiintymisen kautta. Kun Pohjola sai kuulla, että hänet valittiin yhdeksi uuden kauden sinipaidaksi, oli hänen ensireaktionsa kauhunsekainen.

– Mutta olen tosi hyvillä fiiliksillä. Tietysti näin freelancer-näyttelijänä se lämmittää aina, kun tietää, että tulevaisuudessa on edessä kivoja juttuja.

Vaikka Pohjola onkin henkilökohtaisesti uuden edessä, suhtautuu hän Putous-koitokseen luottavaisin mielin. Luottamusta näyttelijään valaa erityisesti se, että Putousta tekee "koneisto, joka on rasvaantunut vuosien varrella".

– Täällä on niin ammattitaitoista sakkia, että on helppoa hypätä saappaisiin ja antaa mennä, hän tuumaa.

Pohjola ajattelee, että hänen vahvuutensa Putouksen suhteen on hänen heittäytymiskykynsä ja se, että hän voi mennä "vaikka pää edellä päin mäntyä" ja tehdä sen silti täysillä.

Pohjola paljastaa, että useampi hänen entinen työkaverinsa Kokkolan kaupunginteatterista on ollut aiemmin mukana Putouksessa. Hän mainitsee Mikko Penttilän, Essi Hellénin, Mikko Virtasen, Aija Pahkalan ja Pilvi Hämäläisen.

– Tuttuja on ollut täällä jo, ja se on ihan hauska juttu, että olen Kokkolan kaupunginteatterissa näytellyt ja nyt tässä samassa jatkumossa, hän nauraa. 

– Varmaan sitten, kun livet rupeavat lähestymään ja kakka tulee housuun, niin laitan heille viestiä, että help, hän jatkaa.

Tulevalla Putous-kaudella sketsihahmokilpailu uudistuu ensimmäistä kertaa sarjan historiassa. Uudistuksen myötä ohjelman tekijät lupaavat tarjota kotikatsojille tuplasti enemmän hahmoja. 

Pohjola vihjaa, että hänen osaltaan sketsihahmokisassa tullaan mahdollisesti näkemään "jotain keskipohjalaista". 

– Sanotaan, näin, että kokkolalaiset saattavat tunnistaa sieltä hahmon, joka on ehkä ollut matkassani joskus ennen, hän vihjaa.

Putous 20.1. alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat