Putous-tähdet ylistävät sketsien myötä suosiota kerännyttä 11-vuotiasta Kuuraa: "Jälleen kerran ohjelman tähti"

0:55
Mikko Töyssy ja Heikki Ranta ylistävät 11-vuotiasta Putous-yllättäjää

Putous-näyttelijät kertovat olevansa vaikuttuneita 11-vuotiaan Kuura Rossin ensiotteista näyttelijänä. 

11-vuotias Kuura Rossi on ihastuttanut suomalaisia jo kahteen otteeseen Putouksen 13. tuotantokaudella. Rossi nähtiin osana ensimmäisessä jaksossa nähtyä lätkäsketsiä ja toisessa jaksossa hän vieraili keltaisen joukkueen tiimissä Sarjapudottajat-osiossa. 

Putouksen näyttelijät ylistävät, kuinka ammattimaisesti Rossi toimi ohjelman parissa nuoresta iästään huolimatta. Ohjelman juontajan Christoffer Strandbergin mukaan Rossi heittäytyi uskottavasti rooliin kuin rooliin, mutta samalla oli kohtausten ulkopuolella erittäin kohtelias ja mukava nuori kollega. 

– Kuurahan oli jälleen kerran ohjelman tähti, ihan mieletön! Ja siis mikä on oikeasti liikuttavaa, on se, miten Kuura on täällä bäkkärillä meidän kanssa. Siis niin kohtelias ja mahtava tyyppi, Strandberg hehkuttaa. 

Juontaja kertoo kannustavansa Rossia, mikäli tämä todella haluaa suunnata näyttelijäksi. 

– Polku on selkeä. Hän on vielä nuori ja maailma on edessä, Strandberg painottaa.

Myös Rossin näyttelijäkollegat ovat samaa mieltä sen suhteen, että nuoren näyttelijän kanssa yhteistyön tekeminen on ollut saumatonta ja mukavaa. 

– Hänhän aivan ammattilaisena siellä meni, ei voi muuta sanoa, Maaria Nuoranne ylistää. 

– Hänhän on ihan mahtava poika, noin välitöntä ja innostavaa, inspiroivaa pikkukaveria en ole kyllä hetkeen nähnyt. On kyllä rento meininki kaverilla, Heikki Ranta miettii.

Näyttelijä Mikko Töyssy komppaa kollegoitaan todeten, miten hienoa hänenkin mielestään oli katsella Rossin "laskeutumista Putous-näyttelijöiden sekaan". 

– Hän on kuitenkin 11-vuotias ja sen ikäiset katsovat ikään kuin faneina tätä ohjelmaa. Siinäkin mielessä hienoa, että hän tuli tänne ihan töihin. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja