Tässä on 11-vuotias Kuura, joka hurmasi Suomen Putouksen hulvattomassa lätkäsketsissä – kertoo, miten päätyi mukaan ohjelmaan

11:07
Tutustu 11-vuotiaaseen Kuuraan, joka hurmasi Suomen näyttelijänlahjoillaan Putouksen hulvattomassa sketsissä!

Putouksen ensimmäisessä jaksossa nähtiin nuori, 11-vuotias tähti Kuura Rossi, joka päättyi näyttelemään myös huippusuositun ohjelman toiseen suoraan lähetykseen. 

Lauantaina 16. tammikuuta Putouksen13. tuotantokausi sai räjähtävän startin ensimmäisen suoran lähetyksen voimin. Jaksossa nähtiin ensimmäistä kertaa tositoimissa kolme uutta Putous-näyttelijää Dennis NylundMaaria Nuoranne sekä Aija Pahkala, mutta myös nuori näyttelijänalku, joka yllättäen nousi yhdeksi jakson myötä isosti suomalaisten tietoisuuteen. 

Kyseessä on 11-vuotias Kuura Rossi, joka ihastutti katsojia Putouksen Viikkokatsauksessa nähdyssä lätkä-sketsissä, jossa hän näytteli pipolätkää pelaavan isän melko intohimoista "manageripoikaa". 

Sketsin saaman suosion myötä Rossi kutsuttiin myös Putouksen toiseen suoraan lähetykseen näyttelemään muiden Putous-tähtien rinnalla yhdessä jakson osiossa. Putous-tähtien Dennis Nylundin ja Antti Tuomas Heikkisen mukaan Rossin kanssa työskentely on ollut luontevaa ja nuori näyttelijä on naurattanut myös Putouksen työryhmää taidollaan improvisoida.

Alla olevalta videolta näet sketsin, jossa Kuura esitti isäänsä piiskaavaa lätkämanageria. 

3:20

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja