Putous-näyttelijä joutui vakavaan auto-onnettomuuteen vuosia sitten: "Ensimmäisenä kokeilin, että käteni ja jalkani liikkuvat"

4:51
Mikko Töyssy kertoo MTV Uutisten haastattelussa vuosien takaisesta auto-onnettomuudesta.

Putouksen 12. kaudella mukana oleva näyttelijä Mikko Töyssy joutui auto-onnettomuuteen, joka olisi voinut pahimmillaan joutua miehen kohtaloksi. 

Putouksen uudella kaudella mukana oleva näyttelijä Mikko Töyssy muistelee MTV Uutisten haastattelussa auto-onnettomuutta, johon hän joutui vuosia sitten. 

Hän oli ajamassa töihin Hämeenlinnaan, kun joutui sateisella säällä vesiliirtoon. 

– Oli menossa aamulla Tampereelta Hämeenlinnan Teatteriin töihin, kun autoni lähti vesiliirtoon ja ajauduin pientareen puolelle. Auto kerkesi luisua hetken aikaa kylki edelle ja sitten mentiin muutaman kerran ympäri ilmassa, Töyssy muistelee. 

Hän kertoo muistavansa onnettomuuden kulun tarkkaan, vaikka menikin sokkiin. 

– Auto tuli 100 kilometrin tuntivauhdista katolleen alas ja ensimmäisenä kokeilin vain, että käteni ja jalkani liikkuvat, Töyssy kertoo videolla.

Hän selvisi lopulta onnettomuudesta ilman suurempia vammoja. 

– Selvisin onneksi säikähdyksellä. Muutama esteettinen muisto jäi. Vasta sairaalassa aloin miettiä, mitä olisi voinut pahimmillaan käydä. Elämä opettaa ja nyt tiedän, että autonrenkaat kannattaa vaihtaa hieman ennen kuin ne ovat siinä neljässä millissä, Töyssy toteaa. 

Töyssy on ensimmäistä kertaa mukana Putouksessa. Tätä ennen mies on vaikuttanut muun muassa Hämeenlinnan Teatterissa. Hänet on nähty myös Yleisradion Villi kortti -ohjelman panelistina.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja