Tässä ovat uudet Putous-tähdet 2020 – mukana viisi täysin uutta näyttelijää!

Tässä ovat Putouksen uudet tähdet – näyttelijät julki suorassa lähetyksessä 19:16

Suosikkiohjelma Putous jatkuu uuden tuotantokauden merkeissä lauantaina 18. tammikuuta klo 19.30 alkaen! 

Putous-suosikkisarjassa nähdään tulevana keväänä peräti viisi uutta kasvoa. Mukana on myös tuttu juontaja, yksi viime kaudelta tuttu näyttelijä ja yksi paluumuuttaja.

Ohjelman juontajana jatkaa Roope Salminen, mutta esiintyjäkaarti kokee tälläkin kaudella muutoksia. Lauantai-iltoja vauhdittavat nyt viime kaudelta tutun Christoffer Strandbergin sekä ohjelmaan paluun tekevän Pilvi Hämäläisen lisäksi uusina tulokkaina joukkoon liittyvät Antti Tuomas Heikkinen, Linnea Leino, Malla Malmivaara, Heikki Ranta ja Mikko Töyssy.

Ohjaajana jatkaa viime kaudella ohjaajadebyyttinsä Putouksessa tehnyt komediakonkari Niina Lahtinen, joka on myös ohjelman pääkäsikirjoittaja. Lahtinen tunnetaan niin näyttelijänä kuin käsikirjoittajana, ja hänen ansioluettelostaan löytyvät muun muassa komediahelmet Siskonpeti ja Yle Leaks.

Tässä ovat uudet Putous-tähdet!

Roope Salminen

Viihdemaailman suvereeni esiintyjä, näyttelijä ja muusikko Roope Salminen tarttuu Putous-juontajan puikkoihin jo viidettä kertaa. Samalla hän jakaa Putousta useimmin juontaneen henkilön tittelin Jaakko Saariluoman kanssa. Joutuuko Roope tällä kaudella pikahahmojen tai tulikokeiden suorittajaksi? Se selviää vain seuraamalla uutta kautta tammikuusta eteenpäin.

Antti Tuomas Heikkinen

Tämän kauden henkisen eläkeläisen titteli asetetaan 33-vuotiaalle Antti Tuomas Heikkiselle, joka kuvitteli lapsuudessaan tulevansa keihäänheittäjäksi tai rallikartturiksi. Antti Tuomas on nähty tv-sarjoissa kuten Sunnuntailounas, Roba, M/S Romantic, Sipoon herttua ja Konttori ja hän oli miessivuosan Jussi-ehdokkaana näyteltyään Mikko Alataloa Juice-elokuvassa.

Jyväskylästä kotoisin oleva Antti Tuomas on ilmiömäisen surkea piirtämään, mutta lähes suvereeni pärisyttämään poskiaan. Harrastuksikseen hän kertoo kalavesien äärellä kiroilun, frisbeegolfradalla kiroilun, jääkiekkoillessa (Playstation) kiroilun ja ihan vaan silkan kiroilun. Kun Antti Tuomakselta kysyy millainen hän on luonteeltaan, niin vastauksista löytyy sellaisia piirteitä kuin ystävällinen, hyvä kuuntelija, kannustava, karismaattinen, taitava, hauska, kaunis – eli loistavan näyttelijän lisäksi Antti Tuomas olisi täydellinen Miss Suomi!

Pilvi Hämäläinen 

”Honey, I’m home!”, huutaa Pilvi Hämäläinen, 34, astuessaan tulevan kauden Putous-studioon, sillä tämä kaksinkertainen sketsihahmo-finalisti ja kerran kisan voittanut Putous-tähti tekee nyt paluun ohjelmaan. Lieksasta kotoisin oleva Pilvi tähditti kausia 8-10 sketsihahmoillaan Aina-Inkeri Ankeinen, Tuija Eronen ja Make-Vauva. Pilvi on nähty myös muun muassa Keisari Aarnio -sarjan toisessa pääosassa ja Villi Kortti -ohjelman vakiopanelistina.

Putoukseen paluunsa syyksi pirskahteleva ja riemukas Pilvi kertoo sen, että livelähetysten aiheuttama stressitila, painajaiset ja krooninen lihasjumi ovat vihdoin poistuneet ja liven aiheuttama hurmostila on voimistunut – eli one more year! Lisäksi Pilvin hampaankoloon on jäänyt sketsihahmo, joka on vielä jäänyt tekemättä. Viimeisen Putous-kautensa jälkeen Pilvi on opetellut ratsastamaan. Sinänsä ihan hyvä, sillä viime aikoina Pilvi on kuvannut Tuukka Temosen ratsastusmaailmasta kertovaa elokuvaa Aika jonka sain.

Linnea Leino

Tämä Putous-joukkueen 25-vuotias kuopus tykkäsi jo lapsena olla esillä (ja erityisesti äänessä), ja sai jo silloin päähänsä, että hänestä tulee näyttelijä. Se Linnea Leinosta tuleekin, kun hän valmistuu Tampereen yliopiston näyttelijäntyön opinnoista. Kalenteriaddiktin ja entisen voimistelijan on voinut nähdä muun muassa nuortensarjoissa Dragonslayer666 ja AIKUISET.

Helsingistä kotoisin olevan Linnean harrastuksia ovat yleinen nautiskelu ja parin viime vuoden aikana löytynyt vaellus. Linnean omasta mielestä hänen erityistaitonsa on pettämätön suuntavaisto. Kovat löylyt, talvella korviin käyvä viima ja käärmeet saavat hänet kestämättömille kierroksille. Arjessaan Linnealla on tapana katsoa aina ennen nukkumaanmenoa vielä varmuuden vuoksi sängyn alle. Uimahalleissa hän hakeutuu saunoihin, joissa istuu toisilleen juttelevia ihmisiä, joiden juttuja voi kuunnella salaa.

Malla Malmivaara

Malla Malmivaara, 36, vietti jo lapsena ison osan elämästään teatterin katsomossa ja lavan sivuilla. Hän yritti vältellä tulevaa ammattiaan, mutta epäonnistui siinä täydellisesti. Taide vei Mallan mukanaan ja hän onkin näytellyt sarjoissa kuten Suden hetki, Kimmo ja Mustat lesket. Jyväskylästä kotoisin oleva Malla on nähty muun muassa elokuvissa Olavi Virta ja Kaikki oikein ja näyttelijäntöiden ohella hän julkaisee musiikkia artistinimellä MALLA.

Näyttelijäksi valmistumisen lisäksi Malla on saavuttanut elämässään muun muassa Vampulan saappaanheiton mestaruuden vuonna -95 ja voittanut hirveän kasan hopealusikoita vain koska hän oli lapsena sairaan huono hiihtokilpailuissa. Mallalla on erityisen huono nimimuisti ja hän väittää kuulevansa, kun pasta tai kananmunat ovat kypsiä.

Heikki Ranta

Heikki Ranta, 33, on kavereiden kesken ”rantahese”, vaikkei hän lempinimestä niin välitäkään. Näyttelijähaaveita Heikki on kantanut mukanaan lapsesta alkaen, mutta koska Keminmaalla mahdollisuudet olivat rajalliset, oli pakko siirtyä etelämmäksi jahtaamaan unelmia. Heikki on ollut kiinnityksellä Helsingin Kaupunginteatterissa, jossa hän näytteli pääosat muun muassa Kirka-musikaalissa sekä näytelmissä Rakastunut Shakespeare ja Suomen hauskin mies. Kameratöitä Heikillä on takana muun muassa Subilla pyörivässä Rantabaarissa sekä sarjoissa Punk’D Suomi ja Sorjonen.

Luonteeltaan Heikki on hieman neuroottinen, huumorintajuinen ja yltiöoptimistinen. Hän herää joka aamu suurin odotuksin, kunnes joutuu pettymään maailmaan aina uudestaan ja uudestaan.

Christoffer Strandberg

30 ikävuoden (ja sen tuoman ikäkriisin) selättänyt Christoffer Strandberg jatkaa sinipaitojen riveissä ja saa kolmannella kaudellaan Putous-trilogiansa täyteen. Silmäpussittomuus, mennyt nuoruus, rakottomat jalat, kotisohva, rytmitajun puhkeaminen – tässä jokunen asia, mistä Christoffer tällä hetkellä haaveilee. Jos tämä siuntiolainen oli joskus kiireinen, niin nyt hän on vielä kiireisempi. Siitä pitävät huolen muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelma, Svenska Teaternin näytelmä I det stora landskapet - en sagolik familjekrönika ja kaikkien suomalaisten vanhempien iloksi heitetyt Nöpö-Felix -keikat. Christoffer muistetaan myös Barbi de Voro -sketsihahmostaan.

Christoffer kertoo lähteneensä Putouksen uudelle kaudelle pelkästään rahan takia, koska I was young and I needed the money -lause ei hänen iässään enää toimi. Nooh, oikea syy on se, ettei hän ole vielä päässyt kokemaan ja kokeilemaan kaikkia salaisia fantasioitaan, joita ohjelmalla on annettavanaan. 

Mikko Töyssy

Oli aika, kun Suomessa vienti veti, paperitehtaat pyörivät ja ihmisillä oli töitä – ja hetken päästä ei enää ollutkaan – ei myöskään Mikko Töyssyllä Valkeakoskella, kun paperikoneet pysähtyivät. Ajan kuluksi hän marssi paikalliseen harrastajateatteriin, sen kautta kesäteatterin näyttämöille, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Näyttelijä ja nallemainen tenori on ihastuttanut ihmisiä erityisesti Villi Kortti -paneelishow'n vakiojäsenenä, mutta on hänet nähty muun muassa uudessa Tuntemattoman Sotilaassakin – tai ainakin sen tv-versiossa, sillä itse elokuvasta Mikon, 38, kenttäpastori leikattiin pois.

Loppuelämänsä ruuaksi Mikko haluaisi valita kebabin, mutta toisaalta hänellä on myös halua elää enemmän kuin kolme vuotta. Mikko hoitaa kehoaan ”rullailemalla lattialla” ja epäilee olevansa varmasti koko jengin kankein näyttelijä. Jos haluaa välittömästi nähdä jotain hauskaa, niin ei tarvitse kuin pyytää Mikkoa kurkottamaan suorilta jaloilta lattiaa kohti tai laittamaan kyynärpäät yhteen.

Putous MTV3-kanavalla keväällä 2020.

Lue myös:

    Uusimmat