Ensimmäinen sketsihahmopudotus kirpaisi Mikko Töyssyä ja Linda Wiklundia: "Tuntuu kollektiivisesti pahalta"

0:38
Katso videolta, miksei Mikko Töyssy ole juuri lukenut saamiaan faniviestejä.

Putouksen toisessa suorassa lähetyksessä nähtiin 28. tammikuuta hahmopudotus. Pelin henki on näyttelijöille tuttu, mutta näyttelijä Linda Wiklundista ja Mikko Töyssystä yhden henkilön lähteminen tuntuu silti pahalta.

Putouksen toisen suoran lähetyksen jälkeen 28. tammikuuta vastassa on kaksi kaikkensa antanutta näyttelijää: Linda Wiklund ja Mikko Töyssy.

– No huh huh. Vielä aika käsittämättömät fiilikset. Adrenaliinitaso on vielä niin huipussaan, että tästä rauhoittuminen vaatii kyllä vähän aikaa seinään tuijottamista ja kenties jonkin juoman, Wiklund kertoi toisen livelähetyksen jälkeen.

Sketsihahmokisan joutui jättämään kesken Aku Sipola hahmollaan Long Johnson.

– Ensimmäinen hahmopudotus on aina sellainen, että se vähän raapaisee, oli se sitten kuka tahansa. Tuntuu kollektiivisesti aika pahalta. Mutta tätä tämä on, se on pelin henki. Tämä on kuitenkin vain leikkiä. Mutta, kun tätä on yhdessä tehty, ja sitten joku viedään siitä pois, niin se on paha tunne, Töyssy kertoi Wiklundin kompatessa vieressä.

Katso videolta, missä tunnelmissa Long Johnson, eli Aku Sipola, tippui kisasta.

2:33
Katso ensimmäinen hahmopudotus tästä!

Wiklundia jännitti aiempaa enemmän, kun näyttelijöillä oli vähemmän aikaa harjoitella lähetystä varten.

– Nyt huomasin, että kertasin aivan viime hetkeen asti repliikkejä. Ja repliikkimuutoksiakin tuli vielä juuri ennen suoraa lähetystä. Käymme läpi asioita aivan siihen hetkeen asti, kun katsojat tämän näkevät, Wiklund kertoi.

Töyssyllä sen sijaan on kokemusta tekemisen rytmistä jo kolmelta edelliseltä Putous-kaudelta.

– Ei tullut yllätyksenä, mutta naurattaa tuo viimeiseen saakka kertaaminen. Sillä vastoin tapojani pyysin ennen oman sketsihahmoni esiintymistä Joonasta lukemaan Niinan roolin, kun hän oli jo omat hommansa tehnyt. Sitten aivan siinä viisi minuuttia ennen lavalle menoa kävimme sitä läpi.

– Siinä sattui itselleni kolme aivan täyttä muistikatkoa. Sen jälkeen ajattelin, että tästä onkin kiva lähteä lauteille, kun en muistanut mitään siitä tekstistä. Loppujen lopuksi kuitenkin vain nauratti, että kyllä Niinan kanssa selviää. Ja ihan hyvin se meni, Töyssy totesi.

Wiklundin sketsihahmo Misu Läntine puhuu Turun murretta ja Wiklund kertoikin, miksi se taittuu häneltä niin vaivattomasti.

– Asuin siellä 19 vuotta ja juttelen äitini kanssa vähintään kerran viikossa puhelimessa, niin se tulee kyllä niin syvältä sisältä. Suorastaan tulvii, Wiklund kertoi.

Vaikka Sipolan hahmo Long Johnson putosi toisessa livelähetyksessä, niin hän saa mahdollisuuden luoda toisen sketsihahmon tulevaa, kolmatta lähetystä varten.

Katso jutun alussa olevalta videolta, minkälaisia vinkkejä Linda Wiklund on saanut sketsihahmoonsa Misu Läntiseen liittyen, ja miksei Mikko Töyssy ole juuri lukenut saamiaan faniviestejä.

Putous MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaisin kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja