Putous-Jenni: Svetlana Rönkkö on pääelinkeinoni

Putouksen viime kauden sketsihahmokilpailussa hopealle kirinyt Svetlana elää ja voi hyvin.

Putous palaa jälleen suomalaisten olohuoneisiin seitsemännen tuotantokauden jaksoilla.

Viime kaudella koko kansan tietoisuuteen pongahtanut Jenni Kokander hurmasi sketsihahmokilpailussa venäläisrouva Svetlana Rönkkönä, jolle keikkaa pukkaa edelleen.

– Rönkkö on ollut pääasiallinen elinkeinoni, se kassi, jossa on peruukki ja sifonkihaalari. Minulla on sovittuna keikkoja pitkälle sen jälkeenkin, kun uusi kausi on jo alkanut pyöriä, Kokander kertoo hyväntuulisena.

Svetlana-keikoista huolimatta uuden sketsihahmon suunnittelu on alkanut jo kauan ennen seitsemännen kauden kiihkeästi odotettua lokakuista starttia.

Kokander kertoo, että uuden hahmon vitsien koekaniinina toimii hänen miehensä ja ystävänsä.

– Oma sketsihahmo on aika valmiina jo, menen taas sieltä mistä aita on matalin. Otan sellaisen hahmon, mikä itselleni on helppo! hän paljastaa.

Uudelle kaudelle lähtee aiempaa rennompi Jenni. Sähäkkä punapää kertoo oppineensa ison kasan itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen viime kaudelta.

– Opin ainakin sen, ettei ole mitään hätää. Ja opin itsestäni sen, että olen paljon rohkeampi, kuin mitä olin ajatellut olevani. Paljon valmiimpi ja nopeampi, hän pohtii.

– Viime syksynä tunsin tosi voimakkaasti, etten pysty tähän. Etten ole tarpeeksi hyvä. Tai että jännitän niin paljon, että saan sydänkohtauksen ja kun pyydetään lavalle, niin jään kulisseihin itkemään. Vähintään oksennan ja kakkaan housuun. Mutta se olikin tosi kivaa, hän jatkaa nauraen. 

Putouksen seitsemäs tuotantokausi MTV3-kanavalla 24. lokakuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat