Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää seikkailevat taas valkokankaalla – näin Otso Törmälä ja Meri Lahikainen päätyivät esittämään suosikkihahmoja

Tässä ovat uusi Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää – uutuuselokuva ensi-iltaan viikonloppuna 5:32
Tässä ovat uusi Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää – uutuuselokuva ensi-iltaan viikonloppuna.

Uuden Risto Räppääjä ja Villi Kone -elokuvan lapsinäyttelijät Otso Törmälä ja Meri Lahikainen kertovat, miten päätyivät tähdittämään koko perheen suosikkielokuvaa.

Maria Sidin ohjaama Risto Räppääjä ja Villi Kone -elokuva saapuu valkokankaille 17. helmikuuta. MTV Uutiset tapasi elokuvan lapsinäyttelijät Otso Törmälän (Risto Räppääjä) ja Meri Lahikaisen (Nelli Nuudelipää) Risto Räppääjä ja Villi Kone -lehdistötilaisuudessa.

Kyseessä on sekä Törmälän että Lahikaisen ensimmäinen kerta valkokankaalla. 

– Oli kyllä aika siisti tunne silloin, Törmälä totesi kertoessaan hetkestä, kun hän sai tietää tulleensa valituksi Risto Räppääjän rooliin.

Risto Räppääjä ja Villi Kone -elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen kirjaan. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Minka Kuustonen, Jenni Kokander ja Ylermi Rajamaa.

Katso yllä olevalta videolta millainen oli Törmälän ja Lahikaisen polku valkokankaalle ja millaisia asioita kaksikko pääsi kokemaan elokuvan kuvauksissa!

Lue myös:

    Uusimmat