Tässä hän on! Vuoden 2022 Masked Singer Suomi -voittaja: "Aika siistiä olla välillä myös keulakuva"

Hän on Masked Singer -voittaja 2022 1:29
Tässä on vuoden 2022 Masked Singer Suomi -voittaja!

Masked Singer Suomi -kauden voittaja kruunattiin.

Vuoden 2022 Masked Singer Suomi -ohjelman voittaja on viimein selvillä. Voittaja on Musta-Lammas, jonka viimeisenä kappaleena kuultiin Apulannan Mitä kuuluu?

Musta-Lammas esiteltiin yleisölle ja tuomareille vasta kuudennessa jaksossa 8. lokakuuta. Finaalijaksossa tuomarit veikkasivat hänen olevan Joonas Nordman, Jussi69  tai Kari Ketonen

Tuomareiden veikkaukset menivät pahemman kerran vihkoon, sillä maskin alta paljastui jazzpianisti ja -säveltäjä Lenni-Kalle Taipale. Napakymppi-ohjelmasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut muusikko on onnistunut pitämään sekä tuomarit että yleisönkin täysin tietämättöminä oikeasta henkilöllisyydestään. Janne Kataja heitti Taipaleen nimen ilmoille ainoastaan kerran kauden aikana. 

– Oli kiva larpata rock-tähteä. Tämä oli ihanaa ja jotenkin vapauttavaa. Aika siistiä olla välillä myös keulakuva, vaikka tykkäänkin olla pianon ääressä. Tämä oli tällainen syrjähyppy tähän lavan etuosaan, Taipale kommentoi heti voittonsa jälkeen. 

Suositussa Masked Singer Suomi -sarjassa on esiintynyt kauden aikana 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu. 

Jaksoissa yleisön kanssa hahmojen henkilöllisyyttä ovat arvailleet etsivät Janne Kataja, Jenni KokanderMaria Veitola ja Christoffer Strandberg

Lauantaina 19.11. Masked-lavalla nähtiin myös toiseksi sijoittunut Örkki, joka paljastui Tuure Boeliukseksija kolmanneksi tullut Hodari, joka paljastui Nelli Matulaksi. 

Katso Mustan-Lampaan paljastuminen yllä olevalta videolta!

Alla olevilta videoilta näet Mustan-Lampaan finaaliesityksen!

Musta-Lammas – Mitä kuuluu? 6:40

Masked Singer Suomi -jaksot löydät mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat