Jenni Kokander kehittelee Putous-hahmoja öisin – oman miehen reaktiot ratkaisevassa roolissa

Jenni Kokander ja valehtelemisen ABC 7:34

Jenni Kokander odottaa innolla parin viikon päästä starttaavia Putouksen livelähetyksiä. Huonoksi nukkujaksi tunnustautuva näyttelijä paljastaa kehittelevänsä sketsihahmoja yöaikaan.

Putous naurattaa jälleen katsojia lauantai-iltaisin 21. tammikuuta 2017 lähtien. Putouksen näyttelijäkaartissa vanhoja konkareita edustaa kahdella edellisellä kaudella mukana ollut Jenni Kokander. Näyttelijä odottaa jo malttamattomana ensimmäistä suoraa lähetystä.

– Se on jännittävää ja pelottavaa, mutta en ole saanut mistään sellaista adrenaliinin superkokemusta kuin Putouksen livelähetyksessä. Nämä uudet näyttelijät eivät vielä edes tiedä, miten kivaa se on. Nyt he pääsevät kokemaan sen ensimmäistä kertaa, Kokander pohtii.

Svetlana ja Irma Rönkköä näytellyt Putous-tähti paljastaa kehittelevänsä sketsihahmojaan usein keskellä yötä.

– Juuri yhtenä yönä heräsin siihen, että ei hemmetti, nyt tuli paljon parempi hahmo mieleen. Se on aina sellaista soutamista ja huopaamista.

Näyttelijätär kertoo pallottelevansa ideoitaan ja ajatuksiin myös usein miehensä Jukka kanssa.

– Eräänä yönä tajusin taas pyöritteleväni päässäni hahmoni ensimmäistä sisääntuloa. Nousin ylös kolmelta yöllä tekemään muistiinpanoja ja aamulla Jukan saatua silmänsä auki, olin siinä vieressä, että kuuntele näitä. Olin heti, että tuolle se ei naurahtanut, deletoidaan se, Kokander kuvailee hahmonkehitysprosessia.

– Uskon sellaiseen nopeaan karsintaan tosi paljon. Kehittelen eteenpäin niitä juttuja, joille Jukka hörähtää. Silloin siinä on jokin oikea kulma. Olen nopeatempoinen ihminen muutenkin ja ensireaktiot ovat minulle tärkeitä. On kullanarvoista, että Jukka jaksaa tätä minun hösötystä, näyttelijä naurahtaa.

Putous alkaa lauantaina 21. tammikuuta klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat