Vastuun määrä yllätti Putous-Essin: Nyt tiedän paremmin, mitä tehdä

Putous-porukan rämäpää kertoo odottavansa uusia jaksoja ilman paniikkia.

Suosikkisarja Putouksen seitsemäs tuotantokausi alkaa reilun parin viikon päästä. Viime vuonna uudistuneeseen kokoonpanoon liittyi myös 27-vuotias näyttelijälahjakkuus Essi Hellén.

Hellén kertoo, että suurin yllätys Putouksen tekemisessä oli näyttelijöiden oman vastuun määrä, etenkin sketsihahmon suhteen. Héllen hauskuutti yleisöä viime kaudella MC Jusun hahmossa.

– Muut sketsit tuntuivat jollain tavalla kevyeltä verrattuna hahmon kirjoittamiseen. Ne olivat etäisesti tuttua, vähän teatterimaistakin tekemistä. Ei missään muualla kuin Putouksessa pääse tekemään tällaista kuvitteellisen hahmon kanssa, Hellén pohtii.

– Mutta hirvittävän suuri vastuu on näyttelijän itsensä hartioilla, että miltä jakso lopulta näyttää, hän jatkaa.

Nyt aurinkoinen Hellén kertoo olevansa paremmin valmistautunut tuleviin koitoksiin. Ajatustyön lisäksi hän on myös lomaillut näyttelijäpuolisonsa, Mikko Virtasen, ja parin tyttären kanssa.

– Olen mietiskellyt, kirjoitellut ja pallotellut ajatuksia. Olen ehdottomasti paremmin valmistautunut kuin viime vuonna. Tiedän paremmin, mitä tehdä, Hellén pohdiskelee.

– Meillä on ollut tällainen rauhallinen perhekesä. Ollaan latailtu akkuja, että jaksaa painaa syksyllä täysiä, hän kertoo. 

Myös tulevan kauden sketsihahmolle kuuluu hyvää jo tässä vaiheessa.

– Mulla on ainakin ollut hauskaa hänen kanssaan! 

Putouksen seitsemäs tuotantokausi starttaa MTV3:lla 24. lokakuuta klo 19.30!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja